ChicOnAir presents "Till Death Do Us Apart"


Όρκοι παντοτινής αγάπης που έπεσαν στο κενό, υποσχέσεις που ξεχαστήκανε, συναισθήματα και όνειρα που σβήσανε, τραγούδια που αφιερωθήκανε, αλλά πλέον ακούγονται μέσα από μια δίνη φαντασίας, κάπου σε ένα απομακρυσμένο δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείου, όπου οι δυο εραστές έχουν μείνει ξεχασμένοι. Άνθρωποι που πληγώθηκαν και σηκώθηκαν και ξαναπληγώθηκαν και ξανασηκώθηκαν. Η συνέχεια της περιπλάνησης, της αναζήτησης, του ταξιδιού των σχέσεων και των ανθρώπων.

Το mixtape της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου μπορεί να περικλύει πολλά προσωπικά συναισθήματα του γραφόντα, αλλά γίνεται με μια διάθεση διαλογιστική, να βυθιστούμε στις σχέσεις που για κάποιο λόγο "πέθαναν", στους ανθρώπους που συνδεθήκαμε, αλλά πλέον κυκλοφορούν μόνο στις μνήμες μας, ώστε να επανέρθουμε στο ΤΩΡΑ, στο παρόν, τη μοναδική κατάσταση που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος κενός και ταυτόχρονα γεμάτος από ΖΩΗ.

Το συγκεκριμένο mixtape είναι αφιερωμένο σε όλα τα παραπάνω. Με μουσικές από Bjork, Portishead, Wendy Carlos, Kammerflimmer Kollektief και πολλούς άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες. Album ανακάλυψη της εβδομάδας για το ChicOnAir show, Barry Adamson - Oedipus Schmoedipus.

Αυτή την Τετάρτη 12.12.12 από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Αποκλειστικά στην ιντερνετική ραδιοφωνάρα μας, Poplie.

Σχόλια