ChicOnAir presents RIHAINE BITTE_02.07.13 version


Βρίσκομαι στην παραλία του χωριού. Αραχτός, έχοντας πιει αρκετά ποτήρια βότκα με γρανίτα λεμόνι. Ξαφνικά καθώς κοιτάω τον ήλιο, το χρώμα του αρχίζει να γίνεται αρκετά κόκκινο. Χωρίς να είναι η ώρα του ηλιοβασιλέματος. Κοιτάζω και τη θάλασσα. Και αυτή αρχίζει να κοκκινίζει. Αναρωτιέμαι αν είναι το "ψυχεδέλικο" όραμα του καλοκαιριού. Ξαφνικά βλέπω έναν άντρα να καθοδηγεί ένα άλογο μέσα στη θάλασσα. Σαν να θέλει να του μάθει κολύμπι. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ βαθιά τόσο για τον άντρα όσο και για το ίδιο το άλογο. Γυρνάνε και ο άντρας και το άλογο και με άπταιστη γερμανική προφορά μου απευθύνονται: RIHAINE BITTE.

Βγαίνουν από τη θάλασσα και έρχονται προς το μέρος μου. Ο άντρας με αφήνει να χαιδέψω το άλογο, το οποίο είναι πάρα πολύ όμορφο. Καθώς το αγγίζω, μαζεύεται πλήθος κόσμου γύρω μου και αρχίζουν και αυτοί να θαυμάζουν το πανέμορφο άλογο. Αποφασίζουμε να κάνουμε ένα beach party προς τιμήν αυτού του αλόγου-θεότητας...

Και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το mixtape για το επόμενο RIHAINE BITTE ChicOnAir Show. Με μουσικές από Gladys Knight, Demdike Stare, Scientist, West African Rhythm Brothers, Silver Apples και πολλούς ακόμα καλοκαιρινούς ψυχεδέλικους ανθρώπους.

Αυτή την Τρίτη 02 Ιουλίου συντονιζόμαστε αποκλειστικά στη συχνότητα του Poplie. Για να μοιραστούμε τα καλοκαιρινά μας οράματα.

Σχόλια