ChicOnAir presents "Advice From A Caterpillar" (Alice in Wonderland series) _ 05.01.14


ChicOnAir εκδοχή: Η Αλίκη περπατάει αγχωμένη σε ένα σκοτεινό υπόγειο σαν τούνελ. Από μακριά ακούγεται μουσική και φαίνεται να αναβοσβήνει ένα μωβ φως. Κατευθύνεται προς τα εκεί. Αντικρύζει μπροστά της μια πολύ μεγάλη σε μέγεθος κάμπια (με ανθρώπινο γυναικείο πρόσωπο) να τραγουδάει με φωνή απόκοσμη το κομμάτι του King Tubby - Take it easy. Η Αλίκη εντυπωσιάζεται από την παρουσία της κάμπιας. Η κάμπια λικνίζεται σε ψυχεδέλικους ρυθμούς και η Αλίκη την πλησιάζει. Και την αγγίζει από περιέργεια. Τότε η κάμπια βγάζει μια πολύ έντονη κραυγή και πέφτει κάτω σφαδάζοντας από πόνο. Και σιγά-σιγά αρχίζει να μεταμορφώνεται σε πεταλούδα. Η Αλίκη έχει μείνει έκθαμβη να παρατηρεί τη μεταμόρφωση αυτή και μένει μόνη της καθώς παρατηρεί την πεταλούδα να πετάει μακριά.

Ανοίγει το πέμπτο κεφάλαιο της ChicOnAir εκδοχής της "Αλίκης Στη Χώρα Των Θαυμάτων", με τίτλο Advice From A Caterpillar" (Συμβουλές Από Μια Κάμπια).

Μουσικά συνεχίζουμε τα κινηματογραφικά μας mixtapes με ένα μικρό αφιέρωμα στην εταιρεία Cacophonic, θυγατρική της Finders Keepers Records. Mr Ondioline, Alwin Nikolais, αλλά και τη musique concrete του Pierre Henry. Αλλά και μουσικές από Actress, Shirley Collins, Barry Adamson και πολλούς άλλους.

Αυτή την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!

PS: Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη φίλη μου ηθοποιό Βάσω Καβαλιεράτου, που μου επέτρεψε να δώσω στην κάμπια, το πανέμορφο πρόσωπό της. Η Βάσω είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας Ab Ovo (Εκεί, εκεί στην Κόλαση, Το ίδρυμα, Μαμά Ελλάδα, Ο Πλανήτης, κα.). Αυτή την περίοδο μπορείτε να την απολαύσετε στο θεατρικό δείπνο μυστηρίου, "Η Μαφία Ποτέ Δεν Κοιμάται" της ομάδας "Βρες τον Δολοφόνο".

 

Σχόλια