Δευτερότριτα στην ARTηρία, Λευκάδα

Τα Δευτερότριτα αποκτούν διαφορετικό χρώμα με τις προτάσεις της καλλιτεχνικής ομάδας της ARTηρίας.

* Πολιτισμός της καθημερινότητας, μέσα απο αυθόρμητες συναντήσεις και παρεμβάσεις
* Προσωπική επικοινωνία εκτός του απρόσωπου διαδικτύου
* Συζητήσεις για θέματα που απασχολούν, προβολές και σχόλια
* Παιχνίδια επιτραπέζια και καλή μουσική
* ...και ότι άλλο προταθεί!

Σε διάστημα τριών εβδομάδων, εκτός των άλλων, έχουν παρουσιαστεί οι ταινίες Persepolis και Exit through the giftshop. Την επόμενη εβδομάδα θα προβληθεί η ταινία 1984 από το πολύ γνωστό μυθιστόρημα του George Orwell.

Αυτή τη στιγμή συζητιέται μια συνεργασία του blog με την ομάδα της ARTηρίας για τη δημιουργία μιας εκδήλωσης ή μιας σειράς εκδηλώσεων με ένα συγκεκριμένο τίτλο. Μέσα από το blog θα αρχίσουν να παρουσιάζονται οι πρώτες ιδέες και καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν με ηλεκτρονικά σχόλια, links, videos, φωτογραφικό υλικό και φυσικά με τη φυσική τους παρουσία στην ARTηρία στη Μαρίνα της Λευκάδας κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώστε να αρχίσει να υλοποιείται σιγά-σιγά αυτή η interactive εκδήλωση.

Σχόλια

  1. Προτείνω οι εκδηλώσεις να έχουν τον τίτλο INN(T)ERACTIVE γιατί πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκινάει από μέσα μας, από τις προσωπικές μας ανάγκες και αρχίζουν να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο και με όσους συμμετέχουν σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, βάλτε και καμιά φότο από τις όμορφες εκδηλώσεις σας... Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθουμε και εμείς από Πρέβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση θα γίνει; Κανένα party με ηλεκτρονική μουσική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ συμφωνώ... Θέλουμε ηλεκτρονική μουσική, όχι τα housακια που μας πλασάρουν σε όλα τα μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, μαζί σας... Αλλά πιστεύω ότι για να πλασαριστεί κάτι ιδιαίτερο να γίνει με πιο φεστιβαλικό χαρακτήρα. Σαν το youth festival που έγινε πριν δυο βδομάδες. Και σκέφτηκα και το Meet Market στο Γκάζι. Να ξεκινάει από το απόγευμα η φάση. Να βγάλουνε κανένα περίπτερο να πουλάνε διάφορα πραγματάκια, κανά graffiti, κανά tattoo, οτιδήποτε τέλος πάντων να μαζευτεί κόσμος να γουστάρει. Και μετά κλείνει με πειραματικές μουσικές και λοιπά λοιπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου