ChicOnAir presents Holidays in Athenaistan_15.05.2013


Μετά από δύο εβδομάδες Πασχαλινής Αποδιοργάνωσης, το ChicOnAir show επανέρχεται... Από εκεί που μας άφησε. Στις διακοπές στην αγαπημένη μας πόλη, το Αθηναιστάν!!

* Ήμασταν όλοι στη σούπερ παρτάρα του σταθμού στο Blink. Είκοσι-πέντε παραγωγοί τα σπάσανε μέχρι τις έξι το πρωί και για άλλη μια φορά ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος (γιατί όχι;!!) που αποτελώ κομμάτι του poplie. Εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να εξαπλώνουμε τον Popl-ιό.

* Παρακολουθήσαμε και το set του Pinch στο Six Dogs. Ποια είναι η γνώμη μου; Ότι ο Pinch έπαιξε ένα "εγκεφαλικό", εσωστρεφές set που παρότι παρουσίασε τη μουσική φάση που βρίσκεται με το νέο του label, τη στροφή σε πιο techno πειραματισμούς, δεν κατάφερε να μας παρασύρει πέρα από ελάχιστες στιγμές.

* Ήμασταν εκεί και στη βραδιά με τον Andres στον Μικρόκοσμο. Ο Andres παρουσίασε τον detroit house ήχο του, αλλά αυτό που είχε περισσότερη σημασία ήταν η μαεστρία του στα dexx. Πραγματικός μάγος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η Τέχνη του Dj. Τον παρακολουθήσαμε και την επόμενη μέρα στο set του στο δισκοπωλείο Kasseta Rec.

Με ένα πάκο νέα βινύλια επέστρεψα στο "χωριό", όπου συνεχίστηκαν οι ξεκούραστες Πασχαλινές διακοπές.

Οπότε τι έχουμε να ακούσουμε αυτή την Τετάρτη 15 Μαίου; Νέο Ras G στην Brainfeeder, King Midas Sound κυκλοφορία σε Ninja Tunes, Fabian Cooke, Λένα Σταμπούλη (από τα βινύλια του παππού), Beatles, κάποιους νέους πειραματισμούς με το Ableton, πράγματα που ακούσαμε και μοιραστήκαμε σε αυτές τις ολιγοήμερες, αλλά και αξέχαστες διακοπές στο αγαπημένο Αθηναϊστάν!

Αποκλειστικά στην ιντερνετική υπερ-σταθμάρα μας, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!!!

PS: Τις "άγιες" αυτές μέρες πάντα θυμάμαι τα "καυστικά" κείμενα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, Η Ομίχλη του Χριστού, Θρησκοναρκωμένοι και οι ντίλερς με τα ράσα, και την Πασχαλινή Ιστορία "Τα Θαύματα του γιατρού Συμεών Λευκορόμπα".

 

Σχόλια