Rendeece - Faust _ Episode 17 - Visions Of Delegacy @ Random Access Radio




Outta Daze (intro)
Δωμάτιο θολό. Οι υδρατμοί αρχίζουν να εξαφανίζονται. Η Μαργαρίτα στέκεται γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου.  Σαν να βρίσκεται σε μια διαλογιστική κατάσταση, νιώθει και τον τελευταίο υδρατμό που χάνεται από το δωμάτιο, αλλά και όσους αγγίξανε το δέρμα της. Κοιτάει το είδωλό της καθώς εμφανίζεται από την υποχώρηση των υδρατμών. Σαν να αναδύεται μέσα από την ομίχλη του δωματίου της. Δεν είναι πρωτόγνωρη η αίσθηση αυτή, που έχει, αλλά έχει αφεθεί πλήρως για να απολαύσει τη στιγμή.

Dark Oddity
Η Μαργαρίτα κάθεται στο μπουντουάρ του υπνοδωματίου. Ο Φάουστ στέκεται στο σκοτάδι παρακολουθώντας την κάθε κίνησή της, θαυμάζοντας ταυτόχρονα την ομορφιά της. Αυτή βρίσκει ένα συρτάρι μισάνοιχτο. Το ανοίγει. Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες του Φάουστ από όταν την είχαν καλέσει να τον εξετάσει. Αλλά και μια φωτογραφία, που είναι μαζί, αγκαλιασμένοι. Βλέπει μια κασετίνα, την ανοίγει και προσέχει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη και προσέχει τη σκοτεινή φιγούρα του Φάουστ. Χαμογελάει με μυστήριο, ενώ περιποιείται τα μαλλιά της. Πηγαίνει ξαπλώνει στο κρεβάτι περιμένοντας τον εραστή της.

Visions of Delegacy
Ο Φάουστ σηκώνεται από την καρέκλα του μέσα στο μισοσκόταδο. Ξαπλώνει σιγά-σιγά στο κρεβάτι και πλησιάζει τη Μαργαρίτα. Σκύβει ανάμεσα στα πόδια της και προσέχει το αιδοίο της. Απολαμβάνει όλες της τις μυρωδιές και αρχίζει να χαϊδεύει τρυφερά το κορμί της. Αφήνονται και οι δυο τους στην αίσθηση των σωμάτων τους, χαϊδεύονται, φιλιούνται, γεύονται τα σώματά τους, τους χυμούς τους.

Frigid House Hall
Η Μαργαρίτα ακούει έναν χτύπο στην πόρτα. Σηκώνεται από το κρεβάτι χωρίς να ξυπνήσει τον Φάουστ, φοράει το νυχτικό της και ανοίγει την πόρτα. Ο διάδρομος είναι σκοτεινός. Προσέχει μια γυναίκα στο τέρμα του διαδρόμου χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι. Κλείνει την πόρτα χωρίς να κάνει θόρυβο. Ο διάδρομος σχεδόν είναι παγερός. Η γυναίκα, που είναι με πλάτη, της θυμίζει κάποια οικεία φιγούρα.

Μαργαρίτα: Μαμά;

Demonic Violations
Αντί για τη μητέρα της, γυρνάει ο αδερφός της ο Βάλεντιν. Φοράει το νυχτικό της μητέρας τους και φαίνεται να είναι γυμνός από μέσα. Κρατάει μια χρυσή κούπα στο ένα χέρι. Πίνει από την κούπα. Η Μαργαρίτα νιώθει έναν πόνο στα γεννητικά της όργανα. Ο Βάλεντιν πίνει αίμα και το αφήνει να ρέει πάνω στο γυμνό του σώμα. Χαμογελάει διαβολικά, ενώ η Μαργαρίτα προσέχει ότι χάνει αίμα, που κυλάει στα πόδια της. Αρχίζει να φωνάζει, ενώ κλαίει σπαρακτικά. Την πιάνει από το μπράτσο ο Φάουστ για να την προστατεύσει.

Ξυπνάει στην αγκαλιά του Φάουστ, μιας και κατάλαβε ότι έχει ανήσυχο ύπνο και προσπάθησε να την ξυπνήσει.

Poisonous Affinities
Η Μαργαρίτα ξαπλώνει στο στήθος του Φάουστ. Προσέχει το είδωλό της στον καθρέφτη του μπουντουάρ. Προσέχει το πρόσωπό της και στα τρία είδωλα, που χρησιμοποιούνται. Το είδωλό της στο κέντρο, και στους άλλους δύο πλάγιους καθρέφτες, βλέπει να προβάλλονται τα πρόσωπα τόσο της μητέρας της όσο και του δίδυμου αδερφού της, Βάλεντιν. Προσέχει την ομοιότητά της με τα δικά τους πρόσωπα. Τα μάτια τους φαίνονται σαν μάτια φιδιού.

Cosmic Call
Γυρνάει το κεφάλι της και φιλάει το στήθος του Φάουστ. Αρχίζουν να αγγίζονται πάλι και καταλήγουν να κάνουν πολύ έντονο έρωτα. Τα υγρά της πετάγονται παντού. Βρίσκεται σε έκσταση. Το ίδιο και ο Φάουστ, που ανταποκρίνεται σε αυτό το ερωτικό ντελίριο της Μαργαρίτας. Χάνεται και ίδιος στο δικό του. Βιώνουν έναν έρωτα έξω από τα σώματά τους.

Alchemistical Fluidity
Τα υγρά της αρχίζουν να απλώνονται στο δωμάτιο, δημιουργούν μια θάλασσα, όπου αναδύονται πτώματα. Τα μάτια της έχουν μια λάμψη. Συνειδητοποιεί ότι η ίδια είναι ζωντανή και έχει πλήρη συναίσθηση. Αγκαλιάζει τον εραστή της, με τον οποίον μοιράστηκε αυτή την εμπειρία. 

Προηγούμενα Επεισόδια

Σχόλια