ChicOnAir_Episode 21 - My Dionysian Nights


Τέλη Αυγούστου και ο Chico φεύγει για τις απρογραμμάτιστες διακοπές του. Οδικώς Πρέβεζα-Πειραιά. Πλοίο από Πειραιά... Δονούσα!!! Για το καλωσόρισμα... super πάρτυ στον Κέδρο. Αυτό ήταν... Ο Chico βρισκόταν στο στοιχείο του. Οι μουσικές επιλογές του Trelandja και πλήθος κόσμου να διασκεδάζει, να χορεύει και να φλερτάρει σε ένα υπέροχο bar δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα.

Στο νησί οι δονήσεις ήταν πολύ έντονες. Η Μ. ερωτεύθηκε τον Κ., o Γ. "συνευρέθηκε" με μια άγνωστη τουρίστρια (πράγμα σπάνιο στις διακοπές), ο Chico γνώρισε τη μικρή Ινδιάνα "Φτερό στον Άνεμο", μια κοπέλα που θα ήθελε να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί της, κάνοντας έρωτα σε μια παραλία του νησιού. Ο "τσαχπίνης" Lefto, η δραστήρια Ντ., η Λεμ. με το απόλυτο θετικό της κάρμα, αλλά και πολλοί πολλοί ακόμα που διαμορφώσανε μια υπέροχη κοινωνική "παρτούζα" (ωχ συγνώμη, κοινωνικές επαφές εννοώ, αν και όλα μου θυμίζαν την τελευταία μαζική σκηνή από το "Άρωμα" του Ζίσκιντ) στο πανέμορφο νησί της Δονούσας.

Η διονυσιακή εμπειρία του Chico έκλεισε στο bar "Σκαντζόχοιρος" με τις μουσικές επιλογές του Άγγελου - "Φανταστικοί Ήχοι" μέχρι τα "άγια" χαράματα.

Και επιστροφή... Δυστυχώς ή ευτυχώς οι εμπειρίες έχουν μόνο νόημα όταν... συμβαίνουν. Όλα τα άλλα είναι απλές φαντασιώσεις. Έστω όμως και έτσι, ο Chico θα προσπαθήσει να ζήσει άλλη μια φορά μαζί με τους ακροατές του Poplie την εμπειρία της Δονούσας. Με νέες μουσικές, αλλά και παλιές κυκλοφορίες. Μουσικές που άκουσε, αλλά και σε άλλες που αναφέρθηκε.

Καλωσορίζουμε έτσι το φθινόπωρο και τη νέα σούπερ σαιζόν στον συναρπαστικότερο, υπερ-ιντερνετικό σταθμό, τον Poplie.
Αυτή την Τετάρτη από τις 22:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Tune in the ChicOnAir!!!

PS: Η φωτογραφία που συνοδεύει το νέο επεισόδιο ChicOnAir τραβήχτηκε στον Κέδρο. Απομεινάρια νερού όπως σχηματίστηκαν από ένα ποτήρι ούζο. Και ένα από τα πνεύματα της Δονούσας παραμένει ζωντανό ύστερα από μια τόσο αναπάντεχη γνωριμία...

Listen to the last episode of ChicOnAir @ POPLIE here.
Tracklist available here.

Σχόλια

  1. Η εκπομπή αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα λόγω τεχνικών εργασιών για τη βελτίωση του σταθμού. Οι διονυσιακές νύχτες θα περιμένουν λίγο ακόμα... Ραντεβού OnAir την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου all going well, weather permitting!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεύτερη αναβολή των διονυσιακών νυχτών!! Πιθανότατα θα βγούμε OnAir με την τρίτη προσπάθεια την επόμενη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Μιας και διανύουμε την τρίτη σαιζόν του αγαπημένου μας σταθμού... Lucky number 3!!

    PS: Το site θα ανανεωθεί πλήρως και θα μας βάλει δυναμικά στη νέα POPLIE σαιζόν (ή καλύτερα εποχή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου