ChicOnAir presents "BASS_Not any safety at all" - New season beginning


Το ChicOnAir show ξεκινάει τη νέα σαιζόν με τι άλλο... Με ΜΠΑΣΟ! Με μια μικρή αλλαγή στον τίτλο, από "SAFETY FIRST... and the BASS comes later" σε "BASS_Not any safety at all". Για να πάρετε μια ιδέα του ύφους των εκπομπών:
Η ιδέα της αλλαγής, πέρα από το ότι μου αρέσουν, είναι η αίσθηση πλέον πως δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια "έξω". Ίσως να μην υπήρχε και ποτέ. Ίσως πάλι να μην χρειαζόνταν να εμπιστευθούμε την "ασφάλειά" μας σε ανίκανους ανθρώπους. Και σίγουρα δεν νομίζω ότι το να εμπιστευθούμε την "ασφάλειά" μας σε φασίστες πάλι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Ας αφήσω στην άκρη βέβαια τα "πολιτικά" σχόλια. Δεν είναι και ο χαρακτήρας της εκπομπής αυτός...

Επιπλέον, σαν τίτλος, μια χαρά μου ακούγεται για ένα δυναμικό ξεκίνημα εκπομπής, σε μια επίσης, όπως διαφαίνεται, δυναμική σαιζόν, ίσως την πιο δυνατή σαιζόν του αγαπημένου μας ιντερνετικού ραδιοφώνου, του poplie.

Και τι θα ακούσουμε;;;

Το box set "Mala in Cuba" το τσίμπησα προ-παραγγελία και το χω λιώσει δυο εβδομάδες τώρα. Οπότε δεν θέλει και πολύ σκέψη. Θα συνεχίσουμε να το "λιώνουμε" μαζί στους επόμενους μήνες που έρχονται. Η "αδερφή ψυχή" του Mala, ο αγαπημένος Coki, έστησε το δικό του label, και η πρώτη κυκλοφορία είναι όσο καμένη χρειάζεται. Επίσης, άλλο ένα νεοσύστατο label, Masterdub recordings, κυκλοφόρησε ένα πολύ ενδιαφέρον album, Mastermindz of Dubstep Vol.1, ότι πρέπει για όσους λατρεύουν το βαρύ μπάσο!!!

Και πολλά άλλα, που δεν σκοπεύουμε να τα αποκαλύψουμε ακόμα... 

Οπότε, συντονιστείτε στον Poplie, στην νέα πολλά υποσχόμενη σαιζόν του, αυτή την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου '12, με νέα ώρα, από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 και ελάτε να "καούμε" ανενόχλητα!!!

Σχόλια