ChicOnAir presents "Village People"


Κυρίες και κύριοι ακροατές του ChicOnAir show, έφτασε η πολυαναμενόμενη στιγμή που θα ακούσετε την πρώτη VI.P. βερσιόν του show. Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερα σημαντικό με τη συγκεκριμένη εκπομπή... Όχι, όχι, η VI.P αυτή βερσιόν είναι η VIllage People βερσιόν του show. Φτιαγμένη από χωριατανθρώπους για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους αυτού του πανέμορφου κόσμου!!!

Και κάπου εδώ, αναρωτιέμαι και εγώ, αν τα ναρκωτικά που ΔΕΝ παίρνω είναι ληγμένα;; Ίσως, πάλι να πρέπει να ΜΗΝ βρω το κατάλληλο ναρκωτικό για να βγαίνει η συγκεκριμένη εκπομπή στον αέρα.

Μια εκπομπή για τις ιδέες που θέλουν να κλειστούν λόγω γενικότερης χωριατανθρωπικής βαρεμάρας, και από την άλλη ο διαλογισμός που είχε αποτέλεσμα. Για τις πρώτες ιδέες που βοηθάνε να ακολουθήσεις τα άθλια ενστικτά σου. Για τη γενικότερη πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει νόημα, αλλά τα πάντα συνενώνονται με μια γαμημένα απίστευτη δυσαρμονία. Όλα αυτά για τους χωριατανθρώπους που δεν έχουν κανένα νόημα προσωπικής ύπαρξης, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέρνουν μια χαρά... Αυτά και άλλα χαζά με VI.P. διάθεση αυτήν την Τετάρτη 20.02.13 από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Τι που; Στον απόλυτο σταθμό του χωριού, τον Poplie!!!

Σχόλια