Pinch @ Six Dogs _ ANAΛOGUE vol. 2 _ 26.04.2013


Όποιοι γουστάρουνε τις μουσικές με βαρύ μπάσο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουνε ακούσει κάποια από τις κυκλοφορίες του Pinch ή του label του, Tectonic. Και αυτό γιατί άνετα ο Pinch μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους βασιλιάδες του ήχου. Από αυτούς τους πρωτεργάτες που συνεχίζουν να εξελίσσουν τον ήχο και να τον οδηγούνε και σε νέα μονοπάτια. 

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για το αν θα παραβρεθούμε για να χορέψουμε μέχρι το πρωί με τα βινύλιά του.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ANAΛOGUE vol.2, όπως περιέχονται στο newsletter της εκδήλωσης:

Παράθεση
                                      ANAΛOGUE vol.2
PINCH(Tectonic, UK)
w/Runner b2b Mr.Statik (Subbed Out) + Billy Widz b2b Jeph1 (BigBangAthens)

Παρασκευή 26 Απριλίου στις 00:00

Είσοδος 5 ευρώ
Ένα χρόνο και κάτι μετά την πρώτη περσινή εμφάνιση της βραδιάς ANAΛΟGUE με καλεσμένο τότε τον Boddika και στόχο την παρουσίαση στο αθηναϊκό κοινό τη σταδιακή μετεξέλιξη του UK bass ήχου, το δεύτερο κεφάλαιο είναι γεγονός με τιμώμενο πρόσωπο έναν «παλιό» μας γνώριμο, τον Pinch. ‘Eξι χρόνια έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση στα πλαίσια των βραδιών Ιtal Soundz, o βρετανός dj και παραγωγός άφησε τότε με το σετ του μεγάλη κληρονομιά την οποία τίμησε επάξια και στις υπόλοιπες εμφανίσεις στην Ελλάδα που ακολούθησαν (Synch festival, κ.α.). Fast forward στον Σεπτέμβρη του 2012 όπου οι Pinch και Runner συναντώνται τυχαία ξανά στο Dimensions Festival με τον πρώτο να εκφράζει την επιθυμία επιστροφής του σε μία από τις πόλεις που τον στήριξε εξαρχής και το ANAΛΟGUE vol.2 είναι γεγονός.

Με το take over & τις άπειρες αλλαγές στα δρώμενα του bass ήχου παγκοσμίως και τον Pinch να διανύει περίοδο τεράστιας ωριμότητας – η οποία καταδεικνύεται και μέσα από συνεργασίες με ιερά τέρατα της μουσικής όπως ο Adrian Sherwood πρόσφατα - τα sound scouting ταξίδια του όπως φέτος στη Νιγηρία, το αστείρευτο ταλέντο του στη διαχείριση του label (Tectonic) ή το γεγονός ότι ο Loefah τον έχει σαν ένα από τους βασικούς καλλιτέχνες της "μηχανής" που ακούει στο όνομα Swamp81, ενώ ταυτόχρονα είναι τεράστιος λάτρης της ευρύτερης dub techno αισθητικής και των vinyl only dj sets, σε αυτή ακριβώς τη χρονική στιγμή όπου "όλα είναι στο ραντάρ", έρχεται ξανά στην Ελλάδα για ένα σπάνιο και μοναδικό event κάτω από τις χαμηλές συχνότητες αυτού του ηχοσυστήματος που έχει στιγματίσει την Αθηναϊκή νύχτα όπως κανένα άλλο.

Με τους εγχώριους εκπροσώπους του Outlook και ταλαντούχους DJs/παραγωγούς BigBangAthens aka Billy Widz & Jeph1 να ανοίγουν σε ένα διαφορετικό σετ από ότι τους έχει συνηθίσει η πόλη και τους Runner και Μr.Statik να φορούν τον Subbed Out μανδύα τους κλείνοντας τη βραδιά με οτιδήποτε έχει να κάνει με techno/house/garage/grime/κ.ά, το event αυτό αποτελεί ένα από τα πιο special projects της πόλης φέτος.

http://www.elasticartists.net/artist/pinch/
http://d2runner.tumblr.com/
http://soundcloud.com/intarunner/
http://www.mixcloud.com/Runner/
http://www.lovecity-central.com/portfolio/Mr-Statik/
http://soundcloud.com/mr-statik
https://www.facebook.com/Mr.Statik

Παράθεση


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το set του στο Boiler Room για μια γεύση τι θα ακουστεί στο Six Dogs:

Και εδώ ένα video από ένα πρόσφατο live set με τον Adrian Sherwood:Σχόλια