ChicOnAir presents RIHAINE BITTE _ 28.07.13 version _ Summer & Season ending


Όλοι, λοιπόν, εμείς οι φανατικοί γυμνιστές της δυτικής παραλίας, κλείνουμε τα μαγαζιά μας και ξεχυνόμαστε στην παραλία. Με ένα σύνθημα, RIHAINE BITTE. Και κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους για την ελληνογερμανική συμπαραγωγή του καλοκαιριού.

Αλλά, με αυτόν τον τρόπο, κλείνει και η σεζόν για το ChicOnAir Show. Τι να πρωτοθυμηθούμε για αυτή τη συναρπαστική σεζόν. Τη συνύπαρξη της Τετάρτης με τους λατρεμένους Inverted_A και τον (τους) Manand. Τις βραδιές με το παρεάκι στο στούντιο. Το πάρτι στο bLink στην Αθήνα. Θεματικές βραδιές που απόλαυσα ιδιαίτερα κατά τη δημιουργία τους, αλλά και τη live εκτέλεσή τους. Κάποιους από τους ακροατές που με υποστηρίξανε από τις πρώτες εκπομπές της σεζόν μέχρι και την τελευταία. Να μην ξεχάσω και το τρελό mixtape "Weird On Top".

Μπορεί να θυμάμαι με ιδιαίτερη χαρά (ακόμα και συγκίνηση) όλες αυτές τις στιγμές, αλλά το ChicOnAir Show ζει για τη στιγμή, τη live εκπομπή και θα "καρφώσουμε" και κάποιες από τις μελλοντικές ιδέες για την επόμενη σεζόν.

Ακόμα, θα δοθούν σε κάποιους τυχερούς ακροατές διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση του καλοκαιριού για την Πρέβεζα, το Pre/Post festival, που ο Chico (aka εγώ) θα αναλάβει τις μουσικές του after party.

Οπότε, συνδεόμαστε αποκλειστικά στον Poplie, για να αποχαιρετίσουμε τη σεζόν και να φύγουμε για τις διακοπές μας...

Αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Tune in the ChicOnAir!!!



Σχόλια