Pre/Post Festival _ 03.08.13 @ Κάστρο Παντοκράτορα, Πρέβεζα


Η ομάδα του pre/post festival βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας του μοναδικού φεστιβάλ που γίνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στην πόλη της Πρέβεζας και μπαίνει ήδη στην τρίτη του χρονιά.

Αυτή τη φορά θα αναλάβω το after party όσον αφορά τη μουσική του επένδυση και πραγματικά ανυπομονώ. Γιατί το να παίζεις τη μουσική που γουστάρεις (ελπίζοντας να τη γουστάρει και ο κόσμος βέβαια) στο υπέροχο αυτό Κάστρο του Παντοκράτορα και με καλό ηχοσύστημα, είναι μια τουλάχιστον "ευτυχής συγκυρία", αν όχι από τις μοναδικές στιγμές για έναν dj που επενδύει στη μουσική και τον ήχο του. 

Μουσικά, ακόμα δεν έχω αποφασίσει την κατεύθυνση του σετ. Περισσότερο στρέφομαι σε dub/dubstep/jungle/dnb ακούσματα μιας και το φεστιβάλ τις προηγούμενες δύο φορές είχε βασικές αναφορές στην dub μουσική, (Pre/Post 2011, Pre/Post 2012).

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το φεστιβάλ, όπως έχουν συμπεριληφθεί στο newsletter:

Το Pre/Post Fest επιστρέφει και πάλι το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου για να σκορπίσει ενθουσιασμό και να ανεβάσει την διάθεση μας. Πιστή στο ραντεβού της με την διασκέδαση η dB Sounds διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά μία βραδιά γεμάτη χορευτική μουσική σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χώρο (Κάστρο Παντοκράτορα) στην πόλη της Πρέβεζας.  Ύστερα από δύο επιτυχημένες χρονιές όπου παρέλασαν μερικά από τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής Reggae και SKA σκηνής το Pre/Post Fest συνεχίζει δυναμικά και φέτος σε Balkan/SKA/Ethnic ρυθμούς και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του Pre/Post Fest θα έχουν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν τους:

Balkan Colla
Τους γνωρίσαμε και όλοι τους ξέρουμε ως Cabaret Balkan. Μεταμορφώθηκαν σε Balkan Colla και έρχονται να μας ξεδιψάσουν και να μας ανεβάσουν την διάθεση. Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε την ίσως καλύτερη balkan ελληνική μπάντα, τους Balkan Colla!

http://www.youtube.com/watch?v=ydz-7Ks3AOU 

The Raindogs
Το Ska είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο Pre/Post, και οι the Raindogs αποτελούν ένα από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας ska/punk σκηνής. Η συμμετοχή τους στο φετινό Pre/Post μόνο χαρά μπορεί να προκαλέσει τόσο σε εμάς όσο και σε εσάς που θα έχετε την τύχη να τους παρακολουθήσετε live το Σάββατο 3 Αυγούστου.

http://www.youtube.com/watch?v=OW5JYSwkIV0 

Folk N Roll
Οι Folk N Roll από τα γειτονικά Ιωάννινα είναι η τρίτη μπάντα που θα συμμετάσχει στο φετινό Pre/Post Fest! Folk, ethnic, balkan ρυθμοί από αυτή την εξαιρετική μπάντα που είναι αδύνατο να σας αφήσει ασυγκίνητους. Ετοιμαστείτε για χορό λοιπόν.

http://www.youtube.com/watch?v=99GjOuSAw7k

Επίσης, after Pre/Post Party για όσους δεν θέλουν να σταματήσουν να χορεύουν ή...να ταξιδεύουν. Ο Dj Chico, παραγωγός του αγαπημένου μας διαδικτυακού ραδιοφώνου (www.poplie.eu) σε ένα "ξεσηκωτικό" freestyle mix (world/hip-hop/dubstep/jungle κλπ.)

Πάρτε λοιπόν μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσετε και φέτος στους ρυθμούς του Pre/Post Fest!

Για πληροφορίες προπώλησης  και για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία επισκεφτείτε τα
www.prepostfest.blogspot.com
www.dbsounds.gr

ή επικοινωνήστε μαζί μας στα

T. 6940 97 45 27

Eπίσης, επισκεφτείτε το www.prepostfest.blogspot.com ή την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/dbsoundsgreece) για να ενημερωθείτε για προσφορές διαμονής και σίτισης στην πόλη της Πρέβεζας με την επίδειξη του Pre/Post εισιτηρίου σας.

Pre/Post Fest Vol. III
3 Αυγούστου 2013
Κάστρο Παντοκράτορα, ΠΡΕΒΕΖΑ
Doors Open: 21:00
Tickets: 7 euros (pre-sale), 9 euros (door)
Θα χαρώ να σας δω εκεί. Επίσης, στην τελευταία εκπομπή ChicOnAir show στον Poplie  θα δοθούν κάποιες προσκλήσεις. Οπότε μείνετε συνδεδεμένοι/ες μέχρι και τις 31 Ιουλίου (τελευταία εκπομπή του καλοκαιριού και της σαιζόν).

Σχόλια