ChicOnAir presents "Down The Rabbit-Hole" (Alice In Wonderland series) _ 13.11.13


Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει με αρχή την επερχόμενη εκπομπή. Αυτό της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, του Lewis Caroll. Η ιστορία θα ειπωθεί διαφορετικά, θα αναζητήσουμε μια νέα, σύγχρονη Αλίκη.

Για αυτή την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου (από τις 21:00 μέχρι τις 23:00) έχουμε το πρώτο κεφάλαιο, "Down The Rabbit Hole" ή όπως έχει μεταφραστεί "Μες στο Λαγούμι". Στην ChicOnAir εκδοχή, η Αλίκη εισέρχεται σε έναν νέο σκοτεινό, βιομηχανικό, θορυβώδη κόσμο. Για το soundtrack της πτώσης στο λαγούμι και της εισόδου της στη Χώρα των Θαυμάτων, επιλέχθηκε μια εταιρεία που με τις κυκλοφορίες της έχει τουλάχιστον εμπλουτίσει τη noise techno, dark ambient, drone σκηνή. Τη Hospital Productions του κυρίου Dominick Fernow (Prurient, Vatican Shadow, Rainforest Spiritual Enslavement, και πολλά άλλα δικά του aliases).

Οπότε, θα ακούσουμε μουσικές από Ron Morelli, Vatican Shadow, Clay Rendering, αλλά και πολλές ακόμα μουσικές εκτός της συγκεκριμένης εταιρείας. Anal Babes, Kosmos μερικά από τα ονόματα που έχουν συμπεριληφθεί στην παρουσίαση του πρώτου κεφαλαίου της Αλίκης.

Τέλος, για να δώσουμε άλλο ένα στοιχείο της εκπομπής, η ταινία KIDS του Larry Clark αποτελεί άλλη μια σημαντική αναφορά του πρώτου αυτού κεφαλαίου. Ίσως και των δώδεκα κεφαλαίων που θα παρουσιαστούν!!!

Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, POPLIE.

Tune in the ChicOnAir!



Σχόλια