ChicOnAir presents Holidays in Athenaistan_The Veggie Version _ 06.11.13


Παραδέχομαι ότι σκεφτόμουν φέτος να είναι πιο συμμαζεμένες οι ενότητες του ChicOnAir Show, όχι κάθε εκπομπή και νέος τίτλος. Αλλά... δεν γίνεται. :(

Ένα τριήμερο στην Αθήνα ήταν αρκετό για να με παρασύρει στους ρυθμούς της πόλης που τόσο πολύ μ'αρέσει να επισκέφτομαι με κάθε ευκαιρία. Και κάθε φορά μ'αρέσει να μοιράζομαι την εμπειρία με τους ακροατές... μουσικά!

Πρώτα απ'όλα η τρομερή παρτάρα του vegan market "Bamboo Vegan". Πολύ ωραίος κόσμος και τρελά vegan hot-dogs, ο καλύτερος συνδυασμός για ένα απολαυστικό απόγευμα στην πρωτεύουσα. Για αυτό και θα παίξει και Erykah Badu, που είναι γνωστή vegan.

Επίσης, ο Ben UFO ήρθε την Παρασκευή στην Αθήνα και ήμασταν εκεί για να απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα dj σετ της χρονιάς. Ο Ben UFO είναι και συνιδιοκτήτης της Hessle Audio και θα ακούσουμε κάποιες από τις πιο αγαπημένες κυκλοφορίες του label.

Επίσης, μετά από ένα πολύωρο session με τον κύριο Bublu (περισσότερες πληροφορίες σύντομα) ανέκυψαν μουσικές από Theo Parrish, Finders Keepers, και λοιπά. Και τέλος έπαιξε και άκρως ενδιαφέρουσα "μουσική ανταλλαγή" με Haunted Dancehall, που περιλαμβάνει Mala, Kowton και πολλές ακόμα μουσικές που δεν θα τις αποκαλύψουμε ακόμα!

Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie.

Αυτή την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00.

Σχόλια