ChicOnAir presents "Lobster Quadrille" (Alice in Wonderland series)_21.05.14


Συνέχεια της προηγούμενης ιστορίας-ραδιοφωνικής εκπομπής "The Mock Turtle's Story" βρίσκουμε την Αλίκη να αναζητεί τους υπεύθυνους για την άγρια δολοφονία φιλικού της ζευγαριού και να καταλήγει σε μια βίλα, όπου λαμβάνει χώρα μια "σεξουαλική τελετουργία", όπου τα κορίτσια συνοδεύονται σε κάποια δωμάτια της βίλας ή συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια στους λαβυρινθιακούς διαδρόμους και χώρους της βίλας. Την Αλίκη την έχουν συνοδεύσει δύο άντρες με μάσκες γρύπα στο δωμάτιο της Δούκισσας, όπου η Δούκισσα είναι μια γυναίκα με πολύ έντονο make-up και παρακολουθεί την ερωτική συνεύρεση της Αλίκης με τους δύο άντρες. Η Αλίκη μετά την εισπνοή παραισθησιογόνου ναρκωτικού καταλήγει να βλέπει ένα όραμα με ένα σπιτικό ενυδρείο, όπου στην άλλη πλευρά του δωματίου βρίσκονται οι γονείς της.

Η Αλίκη σε μικρότερη (εφηβική) ηλικία. Ακούει μια ωραία γυναικεία φωνή να ψιθυρίζει τραγουδιστά. Η γυναίκα είναι με πλάτη. Η Αλίκη αναγνωρίζει τη μητέρα της και την πλησιάζει. Όταν η γυναίκα γυρνάει, το πρόσωπό της είναι θολό, σαν να είναι σβησμένο. Η Αλίκη τρομάζει. Η μητέρα της (με το σβησμένο πρόσωπο) και η μικρή Αλίκη βρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού τους, περιμένοντας τον πατέρα να φάνε όλοι μαζί. Μπαίνει και ο πατέρας στο δωμάτιο της κουζίνας. Μια πατρική, αρκετά τρομακτική φιγούρα. Επίσης, το πρόσωπό του είναι σβησμένο. Δεν ακούγονται αυτά που λένε. Δεν υπάρχουν και τα στόματά τους για να εκφέρεται κανονικός ο λόγος τους. Αλλά αυτή η "σβηστή" ομιλία είναι αρκετά έντονη. Η Αλίκη είναι φοβισμένη. Δεν μιλάει καθόλου, απλά παρακολουθεί την έντονη "ομιλία" των γονιών της. Μετά βρίσκεται στο δωμάτιό της. Νιώθει μια έντονη απειλή. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της το κακό στοιχειό της. Που ανεβαίνει με ένταση στο κρεβάτι με διεστραμμένη επιθετικότητα. Η Αλίκη φωνάζει τρομοκρατημένη.

Ξυπνάει. Βρίσκεται στο δωμάτιο της Δούκισσας. Οι δύο άντρες έχουν αποχωρήσει. Κοιτάζει και βλέπει τη Δούκισσα. Οι δύο γυναίκες κοιτάζονται πολύ έντονα. Πίσω από το έντονο make-up, που η Αλίκη δεν μπορεί να καταλάβει την ηλικία της, φαίνονται δύο τρομοκρατημένα μάτια. Η Αλίκη καταλαβαίνει ότι η Δούκισσα αρχίζει να τη φοβάται και είναι έτοιμη να κλάψει. Τα πρώτα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε και το make-up αρχίζει να φεύγει καθώς κυλάνε τα δάκρυα. Το δέρμα της φαίνεται γερασμένο. Η Δούκισσα είναι πολύ γριά.

Η Αλίκη φεύγει από το δωμάτιο της Δούκισσας και αρχίζει να περιπλανιέται στους μακρινούς λαβυρινθώδεις διαδρόμους και τα σκοτεινά δωμάτια. Μπαίνει σε κάποια δωμάτια, που καταλήγουν σε άλλους σκοτεινούς διαδρόμους. Ταυτόχρονα βλέπει μπροστά της και άλλα "σεξουαλικά όργια", ενώ διάφοροι καλεσμένοι με μάσκες και μαύρους μανδύες επίσης περιπλανιώνται σε αυτή τη λαβυρινθώδη βίλα. Η Αλίκη νιώθει έντονα μια απειλή, σαν κάποιοι από αυτούς τους καλεσμένους όντως να την παρακολουθούν.

Ταυτόχρονα στο δωμάτιο της Δούκισσας, η Δούκισσα συνεχίζει να κλαίει με αναφιλητά. Πλέον έχει αποκαλυφθεί πλήρως το απόλυτα ρυτιδιασμένο και γερασμένο πρόσωπό της. Αρχίζει να σκίζει τα ρούχα της και μένει γυμνή, ένα σώμα επίσης πολύ γερασμένο. Και είναι σαν να χορεύει μέσα στο δωμάτιό της ενώ ταυτόχρονα κλαίει δυνατά. Σπάει τη λάμπα του υγραερίου που υπήρχε στο δωμάτιο και την πετάει στις κουρτίνες και τα παπλώματα και ανάβει φωτιά, ενώ συνεχίζει να χορεύει μέσα στη φωτιά, όπου πέρα από τα αναφιλητά της, αρχίζει να φωνάζει και από τον πόνο του καμένου σώματός της. Χωρίς όμως να ακούγεται μιας και τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα. Κάποιοι καπνοί έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να βγαίνουν κάτω από την πόρτα χωρίς όμως κανένας να το παρατηρεί.

Η Αλίκη ξαφνικά εισέρχεται σε ένα δωμάτιο άδειο με μια λάμπα, που το φως της τρεμοπαίζει. Εμφανίζεται μπροστά της ο πατέρας της με το σβησμένο πρόσωπο. Ενώ καθώς την πλησιάζει απειλητικά και με το φως που τρεμοπαίζει, το πρόσωπό του αλλάζει με αυτό του "κακού στοιχειού" της Αλίκης. Η Αλίκη συνειδητοποιεί ότι κρατάει ένα όπλο στο χέρι της. Και πυροβολεί στο πρόσωπο τον πατέρα-κακό στοιχειό. Ο άνδρας συνεχίζει να πλησιάζει αργά αλλά απειλητικά. Η Αλίκη πυροβολεί αρκετές φορές, μέχρι που αυτός ο άνδρας σταματάει. Όπου αρχίζει να κυλάει έντονα αίμα από τις πληγές που προκάλεσαν οι σφαίρες, αλλά και από το στόμα. Ξαφνικά η Αλίκη βλέπει καθαρά το πρόσωπο του πατέρα της, που είναι νεκρός. Αλλά και αυτό το πρόσωπο εξαφανίζεται και στη θέση του προσώπου η Αλίκη βλέπει το ενυδρείο της. Και μέσα στο ενυδρείο (στη θέση του προσώπου) παρατηρεί έναν μικρό γόνο ψαριού να αναδύεται κάτω από τις πέτρες και την άμμο. Ο άνδρας εξαφανίζεται και από πίσω βρίσκεται η μητέρα της. Και το "σβησμένο" πρόσωπό της αρχίζει να χάνει τη θολούρα. Και πλέον διαφαίνεται ξεκάθαρα το όμορφο πρόσωπο της μητέρας της, που χαμογελάει. Ενώ πάει να την πλησιάσει και αυτή εξαφανίζεται.

Η Αλίκη βγαίνει από το δωμάτιο και βρίσκεται μπροστά από την πόρτα του δωματίου του Δήμιου. Ετοιμάζεται να εισέρθει.

Αυτή την Τετάρτη 21 Μαίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 θα παρουσιαστεί η ChicOnAir εκδοχή του δέκατου κεφαλαίου της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", "Οι Καντρίλιες των Αστακών" (Lobster Quadrille". Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, POPLIE.

Σχόλια