ChicOnAir presents "Who Stole The Tarts" (Alice in Wonderland series)_04.06.14


Η ιστορία-ραδιοφωνική εκπομπή "Who Stole The Turtles" αποτελεί συνέχεια των κεφαλαίων "The Queen's Croquet Ground", "The Mock Turtle Story" και "Lobster Quadrille". Η Αλίκη αναζητώντας τους υπεύθυνους για την άγρια δολοφονία των φίλων της, βρίσκει ότι ο Μασκοφόρος που φέρεται να βίασε και να σκότωσε τη φίλη της έχει το παρατσούκλι "Ο Δήμιος" και έχει συμμετάσχει σε snuff ταινίες της εταιρείας παραγωγής "ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ". Σε συνέχεια της έρευνάς της καταλήγει σε μια βίλα όπου γίνονται σεξουαλικά τελετουργικά με τη συμμετοχή μασκοφόρων καλεσμένων στα διάφορα δωμάτια, αλλά και στους σκοτεινούς, λαβυρινθώδεις διαδρόμους. Η Αλίκη είχε συνοδευθεί στο δωμάτιο της Δούκισσας από δύο άντρες με μάσκα Γρύπα, όπου στο τέλος της ερωτικής συνεύρεσης, και την αποχώρηση από το δωμάτιο της Αλίκης, η Δούκισσα σε παροξυσμό βάζει φωτιά στο δωμάτιό της.

Στον εξωτερικό χώρο της βίλας, εμφανίζεται ένας τυφλοπόντικας. Μέσα στο μάτι του καθρεφτίζεται η φωτιά που βγαίνει από το δωμάτιο της Δούκισσας.

Η Αλίκη βρίσκεται έξω από το δωμάτιο του Δήμιου. Μπαίνει μέσα. Είναι ένα σκοτεινό τεράστιο δωμάτιο, όπου μασκοφορεμένοι καλεσμένοι κάθονται περιμένοντας να παρακολουθήσουν το σεξουαλικό τελετουργικό του Δήμιου, ενώ ταυτόχρονα αυτό καταγράφεται από κάμερες, πιθανότατα η επόμενη ταινία της εταιρείας παραγωγής "ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ". Στην άλλη άκρη του δωματίου, βρίσκεται ένα μεγάλο κλουβί. 

Μέσα στο κλουβί οδηγείται μια από τις κοπέλες της βίλας, που, σαν την Αλίκη, συμμετέχει στα σεξουαλικά τελετουργικά. Το κλουβί κλείνει και μέσα από το σκοτάδι εμφανίζεται ο Δήμιος. Οι μασκοφορεμένοι καλεσμένοι παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον. Η Αλίκη και αυτή παρατηρεί από μια πιο σκοτεινή γωνιά.

Ο Δήμιος ξαπλώνει την κοπέλα στο κρεβάτι του. Και την δένει με χειροπέδες. Ο Δήμιος κατεβάζει το δερμάτινο παντελόνι του και περιφέρεται γυμνός μέσα στο κλουβί για να παρατείνει την αγωνία της κοπέλας και να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των μασκοφόρων καλεσμένων. Μετά πλησιάζει την κοπέλα. Της σκίζει το εσώρουχό της και αρχίζει να τη βιάζει, ενώ ταυτόχρονα τη χτυπάει. Όταν αυτός τελειώνει μέσα της, η κοπέλα είναι σχεδόν αναίσθητη. Κατεβαίνει από το κρεβάτι και πηγαίνει σε μια γωνιά του κλουβιού για να φέρει ένα μεταλλικό τραπέζι με διάφορα μαχαίρια πάνω. Παίρνει το μεγαλύτερο μαχαίρι και με τις επευφημίες των καλεσμένων καταφέρνει απανωτές μαχαιριές στην κοπέλα. 

Πηγαίνουν δυο μασκοφορεμένοι φρουροί να βγάλουν το πτώμα της κοπέλας από το κλουβί, όπου την παίρνουν και χάνονται στο σκοτάδι πίσω από το κλουβί, εκεί από όπου εμφανίστηκε και ο Δήμιος. Η Αλίκη παρατηρεί τον Δήμιο να στέκεται στο κρεβάτι του γυμνός μέσα στα αίματα. Είναι ιδρωμένο το σώμα του και φαίνεται κάπως καταπονημένος από την προσπάθεια.

Η Αλίκη πλησιάζει το κλουβί, στέκεται απέξω για να του τραβήξει την προσοχή. Ο Δήμιος σηκώνεται, πηγαίνει προς τα κάγκελα του κλουβιού, η Αλίκη του αγγίζει τα χέρια, και του τα φιλάει. Και μπαίνει με τη θέλησή της μέσα. Οι καλεσμένοι ενθουσιάζονται ακόμα περισσότερο μιας και θα δούνε διπλό τελετουργικό του Δήμιου απανωτά.

Η Αλίκη ξαπλώνει στο κρεβάτι του Δήμιου, ο Δήμιος την πλησιάζει για να της δέσει τα χέρια, αλλά αυτή του ζητάει να μην τη δέσει. Και αρχίζει να τον χαιδεύει και να του πιάνει το μεγάλο του πέος για να τον ερεθίσει. Αυτός τότε της πιάνει τα χέρια σφιχτά για να μπει μέσα της με την ίδια μανία που μπήκε μέσα και στην προηγούμενη κοπέλα. Η Αλίκη σηκώνει τα πόδια της και του κλειδώνει το χοντρό λαιμό του. Και αρχίζει να τον σφίγγει δυνατά. Αυτός αντιστέκεται, της σφίγγει το λαιμό, αλλά η πίεση της Αλίκης και λόγω της υπερ-προσπάθειας με την προηγούμενη κοπέλα, έχει αποδυναμωθεί. Η Αλίκη καταφέρνει να τον αναισθητοποιήσει ύστερα από τη μάχη τους, παίρνει μια ματσέτα και τον αποκεφαλίζει.

Έχει εξασθενηθεί. Πέφτει στα γόνατά της. Βλέπει τους μασκοφορεμένους καλεσμένους σε ταραχή να την κοιτάζουν. Εμφανίζεται ο ιερέας με τη μάσκα τράγου μέσα στο δωμάτιο.



Αυτή την Τετάρτη 4 Ιουνίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 θα παρουσιαστεί η ChicOnAir εκδοχή του ενδέκατου κεφαλαίου της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", "Ποιος έκλεψε τις τάρτες" (Who Stole The Tarts). Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, POPLIE.

Το όνειρο συνεχίζεται...

Σχόλια