Get Up, Stand Up Party @ No Name, Preveza_02.10.14



Την Πέμπτη 02 Οκτωβρίου, καλεσμένος dj στο Bar No Name, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας THC Records και ιδρυτής του THC Sound System, αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της roots/reggae/dub μουσικής σκηνής στην Ελλάδα, ο (music selector) Rankin Johnny.

Μαζί του στα dexx, o Chico, ραδιοφωνικός παραγωγός του poplie web radio (www.poplie.eu) σε ένα dj set γεμάτο ΜΠΑΣΟ!

Το "Get Up, Stand Up" party είναι μέρος μιας τριήμερης εκδήλωσης, που για πρώτη φορά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ τριών διαφορετικών μπαρ, Μποτίλια στο πέλαγο., ΚΑΦΕ ΡΟΛΟΙ, No Name bar, με βασικό σκοπό να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην πόλη της Πρέβεζας. Κάτι που δεν θα γινόταν χωρίς τη συγκεκριμένη συνεργασία.

POSITIVE VIBES!!!!

ΥΓ1: Ο Rankin Johnny θα είναι προσκεκλημένος στο εναρκτήριο ChicOnAir Show της 6ης σεζόν του Poplie για να μας μιλήσει για την εταιρεία του, το Soundsystem και τα "εξωτικά" του ταξίδια. Tune in 21:00-23:00!!!
ΥΓ2: Επιμέλεια για το artwork του poster από S/Tools.

Post-party comments: Αν και μου είναι δύσκολο μετά το χθεσινό ξενύχτι, προσπαθώ να σκεφθώ ή καλύτερα να θυμηθώ. Να θυμηθώ πότε ήταν το τελευταίο party στη φθινοπωρινή/χειμερινή Πρέβεζα (όχι ότι τα καλοκαίρια υπάρχουν πολλές σημαντικές εκδηλώσεις), που ένιωσα ότι "κάτι" συνέβη. Ότι έχει νόημα να υπάρξουν τέτοιες πρωτοβουλίες, και να γίνονται εκδηλώσεις λίγο διαφορετικού χαρακτήρα στην επαρχία. 

Επίσης, πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκα χαρά και ικανοποίηση να βλέπω κόσμο να διασκεδάζει με όχι αυτό που προβλέπουν σαν ήχο/μουσική τα "επαρχιακά πρότυπα".

Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει πραγματική εκπαίδευση, να θεωρείται διασκέδαση το να κάθονται όλοι στα σκαμπό του μπαρ, να κοιτάζουν όλους τους υπόλοιπους και να αλληλοσχολιάζονται. Επιπλέον, καταλαβαίνω, ότι έχει ριζώσει η λογική ότι αν δεν παίξεις "σκυλάδικα" ή "Παντελίδη" (δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κατά τα άλλα συμπαθή καλλιτέχνη, αλλά φαίνεται να έχει γίνει είδος μουσικής), ο κόσμος δεν χορεύει, δεν διασκεδάζει.

Δεν αλλάζει αυτή η νοοτροπία από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά ένιωσα ότι η χθεσινή βραδιά (έστω και αν μιλάω προσωπικά), ήταν ένα σκούντηγμα για να κοιτάξουμε και σε άλλη κατεύθυνση. Ότι κάποιοι άνθρωποι, έστω και αν δεν είναι η πλειονότητα, θέλουν να διασκεδάσουν με κάτι διαφορετικό. Μάλλον, όχι, θέλουν απλά να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, να χορέψουν, να χάσουν τον εαυτό τους (όχι απαραίτητα με ποτά ή ναρκωτικά), να βρουν τη χαρά μέσα από αυτή τη διαδικασία. 

Για όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου Rankin Johnny που μοιράστηκε το αστείρευτο πάθος του για τη reggae, τη μουσική γενικά και τους ανθρώπους που αναζητούνε παρόμοιες αξίες. Αλλά και τη Μαρία (Μποτίλια στο Πέλαγο), τον Κώστα (Καφέ Μπαρ Ρολόι) και τον Άκη (No Name), που πιστέψανε και υποστηρίξανε με τέτοια γενναιοδωρία, τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Και φυσικά όλους εσάς που παρευρεθήκατε και συμβάλλατε σε αυτή την υπέροχη βραδιά! Οι υπόλοιποι, δεν πειράζει, εσείς χάσατε!! ;-)

Σχόλια