Κωνσταντίνου & Ελένης - Διάλογος1 - Το καλοκαίρι του 2010


"Κωνσταντίνου & Ελένης". Κοινωνική σάτιρα. Διάλογοι μέχρι τελικής... λύτρωσης. Δυο αδέρφια - δίδυμα - σχολιάζουν την καθημερινότητα της πόλης τους και όχι μόνο... Μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο. Μπορεί και να μην είναι. Για μένα αποτελούν σίγουρα μια πολύ συναρπαστική γνωριμία.

Κωνσταντίνος Τι «κρατάς» από το καλοκαίρι του 2010;

Ελένη Σίγουρα το μαγιό που αγόρασα. Το καλύτερο που είχα ποτέ!

Κωνσταντίνος Σοβαρά!

Ελένη Λοιπόν…

Κωνσταντίνος Την παραλία Καλαμίτσι στη Λευκάδα. Σε πρόλαβα.

Ελένη Εννοείται! Τόσο κοντά και δεν την είχαμε επισκεφθεί ποτέ.

Κωνσταντίνος Την εικόνα ενός ζευγαριού που φιλιόταν στη συναυλία των Puressence στο Κάστρο του Παντοκράτορα.

Ελένη Δηλαδή από όλη τη συναυλία εσύ κρατάς το φιλί; Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ωραίο κοινό. Σπάνιος συνδυασμός. Το Jazz festival!

Κωνσταντίνος Μέτριο στήσιμο και όχι ιδιαίτερη συμμετοχή του κόσμου.

Ελένη Πολύ καλή μουσική ως επί τω πλείστον. Συν το γεγονός ότι η πειραματική jazz συνυπήρξε με την κλασσική. Τολμηρή επιλογή.

Κωνσταντίνος Η παρουσία του Λίνου Mc στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Άραγε το «Ούζο, κώλο και σαρδέλα» το έχει παίξει κανείς στο ραδιόφωνο;

Ελένη Αρκετά old school και αναμενόμενα τα μουσικά θέματά του, αλλά παραδέχομαι ότι έχει καλή επαφή με τον κόσμο και πολύ θάρρος. Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής;

Κωνσταντίνος Θα προτιμούσα να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο τον εναλλακτικό ρόλο της στις μουσικές εκδηλώσεις της πόλης. Από την άλλη, η Ήπειρος θυμήθηκε να προωθήσει τη δεκαετία των ‘90ς είκοσι χρόνια μετά!

Ελένη James στα Γιάννενα, Puressence στην Πρέβεζα…

Κωνσταντίνος Παυλίδη και Ξύλινα Σπαθιά.

Ελένη B-Movies. Είχαν επιτυχία.

Κωνσταντίνος Τίποτα φρέσκο όμως. Άσε που θα επιβεβαιωθούν οι διοργανωτές για το τι ακούει ο κόσμος.

Ελένη Οπότε του χρόνου μπορεί να φέρουνε και τον Bryan Adams. Αν έρχονταν και οι Vaya Con Dios θα συμπλήρωναν τις «μουσειακές συναυλίες»!

Κωνσταντίνος Έτσι, για να ξεφύγουμε λίγο, το εικοσιτετράωρο πάρτι του Vinyl Microstore στα Εξάρχεια για την αλλαγή διεύθυνσης.

Ελένη Βέβαια! Να ευχηθούμε και στον Νεκτάριο καλή συνέχεια στα νέα του σχέδια. Τι λες για την παράσταση του Οθέλλου από την ομάδα Σαουμπίνε στην Επίδαυρο;

Κωνσταντίνος Αρκετοί δεν ξετρελάθηκαν, αν και γενικά τα σχόλια ήταν πολύ καλά.

Ελένη Αναμφισβήτητα πολύ καλός σκηνοθέτης ο Οστερμάιερ, αλλά και λίγο φλύαρος ταυτόχρονα. Επανέρχομαι… Την τουριστική κίνηση του Αυγούστου στην πόλη μας!

Κωνσταντίνος Ωραίος κόσμος! Όμορφα κορίτσια… Και τώρα;

Ελένη Τι τώρα; Αφήνουμε τις αναμνήσεις να μας ακολουθούν και επιβιβαζόμαστε στο φθινοπωρινό τρένο.

Κωνσταντίνος Ρετρό… Αλλά μ’ αρέσει.

Σχόλια