ChicOnAir - Episode 3 - Sex, Poplies, and Music-tape

Η υπόθεση
-----------------
Η Άννα ζει στην Πρέβεζα. Είναι δυστυχισμένη στη σχέση με το σύζυγό της, τον Γιάννη και το πιο σημαντικό (για την εξέλιξη της ιστορίας) είναι σεξουαλικά καταπιεσμένη.

Ο Δημήτρης είναι φίλος του Γιάννη από το γυμνάσιο. Επιστρέφει στην Πρέβεζα μετά από εννέα χρόνια και πολλές - μα πάρα πολλές εμπειρίες σε διάφορα μέρη. Πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του και βρίσκει την Άννα, η οποία δεν έχει ιδέα για τη φαεινή πρωτοβουλία του συζύγου της να φιλοξενήσουν τον Δημήτρη μέχρι να βρει δικό του διαμέρισμα. Στη πρώτη κοινή συνάντησή τους, η Άννα φαίνεται να έλκεται από τον Δημήτρη και από τον μποέμικο τρόπο ζωής του. Επίσης, στην κουβέντα επάνω ο Γιάννης αναφέρεται ότι η πρώην του Δημήτρη, η Ευγενία, επέστρεψε και αυτή στην Πρέβεζα.

Πληροφοριακά μόνο, καλό είναι να ειπωθεί ότι ο Γιάννης κοιμάται με την αδερφή της Άννας, την Αναστασία (το όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία), η οποία είναι σεξουαλικά υπερ-δραστήρια. Για να βρίσκεται μάλιστα με την Αναστασία ακυρώνει τα μισά του ραντεβού σαν μεσίτης σε αντίστοιχο γραφείο(θα χρησιμοποιηθεί αργότερα σαν στοιχείο της εξέλιξης της ιστορίας).

Ο Δημήτρης βρίσκει τελικά μετά από κάποιες μέρες διαμέρισμα και η Άννα αποφασίζει να τον επισκεφθεί για να του ευχηθεί "καλορίζικο" (λέμε τώρα...). Στο γραφείο του Δημήτρη προσέχει πολλές κασέτες μουσικής. Σαν κλασική κάτοικος επαρχίας που την τρώει η περιέργεια τον ρωτάει εντελώς αθώα για αυτές τις κασέτες. Ενώ αρχικά διστάζει να της πει, τελικά πείθεται και της εξηγεί ότι είναι σεξουαλικά ανίκανος. Μόνο όταν ακούει POPLIE και ειδικά την εκπομπή του dj Chico κάθε Κυριακή μεσάνυχτα, ξεπερνά το πρόβλημα που έχει. Γράφει τις εκπομπές του Chico σε κασέτες (είναι και η ανωμαλία του... λίγο "ρετρό" ) για να τις ακούει όποτε θέλει να κάνει σεξ. Η Άννα σοκάρεται, δεν περίμενε να συναντήσει ποτέ στη ζωή της τέτοια σεξουαλικά συμπλέγματα. Όχι ότι αυτή πάει πίσω που δεν έχει φτάσει σε οργασμό τα τελευταία (δεν λέμε) χρόνια. Από το σοκ της εξομολόγησης του Δημήτρη φεύγει τρέχοντας... κυρίως γιατί δεν μπορούσε να ελέγξει την έξαψή της.

Μέσα στη μέρα εμφανίζεται και η Αναστασία στο διαμέρισμα του Δημήτρη. Έτσι, για να μπλεχθεί ακόμα περισσότερο η ιστορία. Τον ρωτάει τι ήταν αυτό που σόκαρε τόσο πολύ την Άννα και ο Δημήτρης της εξηγεί (για δεύτερη φορά την ίδια μέρα). Η Αναστασία σαν σεξουαλικά υπέρ-δραστήρια γυναίκα - πάντα ανοιχτή σε νέες εμπειρίες - του ζητάει να το δοκιμάσει και μαζί της. Αμέσως μετά η Αναστασία περιγράφει στην Άννα με κάθε λεπτομέρεια τη συνεύρεσή της με τον Δημήτρη.

Ύστερα από κάποιες ημέρες, η Άννα ανακαλύπτει ένα σκουλαρήκι της Αναστασίας στο υπνοδωμάτιό της και γίνεται έξαλλη γιατί συνειδητοποιεί την απιστία του συζύγου της με την ίδια της την αδερφή. Εξοργισμένη πηγαίνει στο διαμέρισμα του Δημήτρη και του ζητάει να "γνωρίσει" καλύτερα το σεξουαλικό σύνδρομο του Δημήτρη που το έχει ονομάσει ChicOnAir (ναι, αυτός είναι και ο τίτλος της εκπομπής). Η Άννα, που είχε να νιώσει οργασμό κάτι χρόνια και μάλιστα με τέτοιον τρόπο αρχίζει να τραγουδάει δυνατά το κομμάτι που παίζει στην εκπομπή. Ο Γιάννης που τύχαινε να περνάει απέξω, αναγνωρίζει τη φωνή της και μπαίνει και αυτός στο διαμέρισμα. Τους πιάνει στα πράσα και πλακώνει στο ξύλο τον Δημήτρη. Ενώ η Άννα του ζητάει διαζύγιο στα ίσια, αυτός εξομολογείται στον Δημήτρη ότι πήδαγε την πρώην του την Ευγενία ενώ ήταν ακόμα σε σχέση. Ο Δημήτρης νιώθει έντονα προδομένος και καίει όλες τις κασέτες των εκπομπών του dj Chico...

Τέλος, ο Γιάννης απολύεται από τη δουλειά του λόγω κρίσης αλλά και επειδή ακύρωνε τα ραντεβού του για να πηδιέται με την Αναστασία. Η Άννα φεύγει από την Πρέβεζα για να αναζητήσει την τύχη της αλλού, ενώ η Αναστασία επιστρέφει στο σπίτι του Δημήτρη (πλέον είναι ζευγάρι). Από ότι φαίνεται επηρεάστηκε και αυτή από το ίδιο σεξουαλικό σύνδρομο και θέλει να κάνει έρωτα μόνο ακούγοντας τις εκπομπές. Μάλιστα εξελίξανε την κοινή τους ανωμαλία αφού αρχίσανε να κατεβάζουν τις εκπομπές κατευθείαν από το blog του Chico και να τις ακούνε σε mp3.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

Υστερόγραφο: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και έχει βασιστεί στην επεξεργασία του τίτλου, αλλά και της υπόθεσης της ταινίας του Steven Soderbergh, “Sex, Lies, and Videotape”.

"Sex, Poplies, and Music-tape", λοιπόν. ChicOnAir και αυτή την Κυριακή, μεσάνυχτα μέχρι τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας με μουσικές από Bonobo, Jamie Woon, Flying Lotus, Amon Tobin, Floating points και πολλούς πολλούς άλλους.

Enjoyyy!!

Download the last show @ POPLIE here.
Tracklist available here.

Enjoyy!! Waiting you live next Sunday midnight...

Σχόλια