DIRECT CONNECTION LIVE @ NO CENTRAL‏


To Νο Central διοργανώνει πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες, εκδηλώσεις με ιδιαίτερα προσεγμένες επιλογές και αισθητική. Οι Direct Connection δεν αποτελούν εξαίρεση. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν πολλά από τα κομμάτια τους στο προσωπικό τους site.

Η ελληνική πειραματική-ηλεκτρονική σκηνή εδραιώνεται με πολύ ωραία αποτελέσματα. Εύχομαι παρόμοια συγκροτήματα να καταφέρουν να ξεφύγουν από τα σύνορα της πρωτεύουσας προς την ελληνική επαρχία (διακαής πόθος μου), και βέβαια κάτι που ήδη συμβαίνει, τα μουσικά σύνορα της χώρας.

Οι Direct Connection είναι μια μουσική κολεκτίβα με ευρεία σύνθεση. Από την ίδρυσή τους το 1998, έχουν δημιουργήσει το SUB&DUB, ένα πειραματικό εργαστήρι στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο την αναζήτηση των συνδέσμων ανάμεσα στους ρυθμούς, τη ψυχεδέλεια και τους ηχω-χρωματισμούς. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι κάθε φορά μια ξεχωριστή μουσική και οπτική εμπειρία.

Το 2007 κυκλοφόρησαν την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά DUB INFECTION στην Candyflip Records, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους ALCALICA για την κυκλοφορία δύο 12΄βινυλίων, το POU PAI (2008) και το HOLY TREE (2009). Αρχές του 2010 κυκλοφόρησαν στην THC Records, το 45' βινύλιο "Santi-D meets Direct Connection", με τον Santi-D, έναν εξαιρετικό roots dub reggae τραγουδιστή από το Παρίσι.

Στο live τους στο No Central θα τους συνοδέψει με τις μουσικές του παραισθήσεις ο VJ Kinomatik.

29 Απριλίου 2011
No Central
Πρωτογένους 8, Ψυρρή, 3ος όροφος
22:00
Damage: 5ευρώ

Σχόλια