ChicOnAir presents Holidays in Athinaistan @ Poplie.eu


Τα Μέσα Μαζικής Εγκατάλειψης με πολύ κόπο και πάθος παρουσιάζουν την Αθήνα σαν μια πόλη καταδικασμένη στην πλήρη απαξίωση και δυστυχία. Μπορεί σε κάποια πράγματα αυτό όντως να ισχύει. Όπως ισχύει και για όλη τη χώρα, αφού σαν λαός είμαστε απόλυτα ικανοί να καταστρέψουμε ότι όμορφο μας προσφέρεται απλόχερα και απόλυτα ανίκανοι να το εκτιμήσουμε (ακούγεται ίσως μηδενιστικό, αλλά δεν είναι αυτή η διάθεσή μου).

Παρόλα αυτά η Αθήνα αποτελεί μια πόλη που δεν μισώ καθόλου να αγαπώ τόσο πολύ. Και μάλιστα να επιστρέφω όταν και όσο μπορώ. Άλλωστε ο ανθρώπινος παράγοντας τουλάχιστον όσον αφορά τις προσωπικές μου σχέσεις, αλλά και από άποψη συλλογικών δραστηριοτήτων, είναι τόσο σημαντικός σε αυτή την πόλη.

Έτσι, λοιπόν, κατέβηκα Αθήνα, παίξαμε back2back στο studio του HD, πήγαμε στο ΑΝΑΛOGUE στο 6dogs, όπου απολαύσαμε τις φρενήρεις acid μουσικές του Boddika και βέβαια παρτάραμε ανελέητα στο INDIE: THE CLUB μαζί με όλους τους τρελούς popliars αλλά και πολλούς άλλους φίλους.

Γύρισα γεμάτος από ωραίες εικόνες και συναισθήματα, παρέα με κάποια νέα βινύλια από Vinyl Microstore. Οπότε, για αυτή την Τετάρτη (από τις δέκα μέχρι τα άγια μεσάνυχτα) θα ακούσουμε παρέα το album του Theo Parrish "Parallel Dimensions", ένα καινούριο 12" από DOK στη Hyperdub, το album των Hype Williams "Find out what happens when people being polite and start getting reel", ένα 10" βινύλιο με re-edits από JD Twitch και πολλές άλλες μουσικές από αγαπημένους ποπ-λαϊκούς καλλιτέχνες.

Μόνο στο αγαπημένο μας web radio, τον POPLIE.

Tune in the ChicOnAir!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου