Bugwise


Άν με ρώταγε κάποιος, ποιο κομμάτι με επηρέασε περισσότερο και ήταν ισχυρό κίνητρο να επιστρέψω στις dj νύχτες μου μετά από τουλάχιστον δέκα χρόνια, που δεν ασχολιόμουν με το άθλημα, η απάντηση είναι εύκολη:



Είτε σαν The Bug είτε σαν Black Chow μαζί με την Kiki Hitomi είτε σαν King Midas Sound και με την προσθήκη του ποιητή-τραγουδοποιού Roger Robinson , είτε ακόμα και σαν Ladybug, The Pathological Puppy, ή και Pressure, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης  συνεχίζει ακάθεκτος να πηγαίνει τον ήχο του ακόμα πιο μακριά... Είναι από αυτούς που έχουν κρατήσει αν μη τι άλλο μια συνέπεια σε αυτό που είναι ο ήχος του. Και σαν The Bug ο ήχος του είναι όπως καλύτερα το περιγράφει ο ίδιος, Acid Ragga. Έτσι ονομάζεται και το νέο του label με την υποστήριξη από Ninja Tunes, ACID RAGGA.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο 7'' βινύλια (αποκλειστικά) σε περιορισμένο αριθμό. Η πρώτη κυκλοφορία, Can't take this no more, έχει ήδη εξαντληθεί στα περισσότερα ιντερνετικά record-stores, εκτός βέβαια από discogs, εδώ. Σε αυτή την κυκλοφορία έχει μαζί του τον Daddy Freddy και την Inga Copeland στα φωνητικά.

Η δεύτερη κυκλοφορία, Ganja Baby, με φωνητικά πάλι από Daddy Freddy, αλλά και Miss Red έφτασε μόλις χθες στα χέρια μου, και με ιδιαίτερη χαρά είδα το πόσο προσεγμένη κυκλοφορία είναι με πολύ καλό artwork και βέβαια τις μουσικάρες του The Bug.

Παρακάτω και οι δυο κυκλοφορίες από Acid Ragga μέσω soundcloud:


Don't sleep on this one...


Σχόλια