Pangaea mazi sou!!


Μια αγαπημένη συνήθεια που έχω από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου να ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική είναι τα mixtapes. Συνήθως αυτή είναι η βασική μου πηγή πληροφόρησης για νέες κυκλοφορίες και νέους παραγωγούς. Πραγματικά κυκλοφορούν εξαιρετικά mixtapes/podcasts στο διαδίκτυο από διάφορα sites/blogs κλπ.

Αυτό που ξεχώρισα τις τελευταίες εβδομάδες είναι του ενός από τους τρεις σωματοφύλακες του label Hessle Audio, Pangaea και το mixtape που έφτιαξε για το διαδικτυακό μουσικό περιοδικό, Resident Advisor. Μπορείτε να το κατεβάσετε, αλλά και να διαβάσετε μια μίνι-συνέντευξη που έδωσε εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ανάρτηση ένα mixtape του Pangaea, αλλά για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι τρομερός ΦΟΝΙΑΣ!!!

Εδώ να επισημάνω και την προσωπική μου άποψη, ότι προτιμώ που κρατάει τα "σκοτεινά" στοιχεία στη μουσική του, και δεν έχει γίνει πιο house/dance (?) ο ήχος του (όπως για παράδειγμα οι Joy Orbison, Scuba, Ben UFO, ή ακόμα και ο Loefah κλπ.). Παραμένει σκοτεινός, tech, με πολύ βαρύ ΜΠΑΣΟ!

 Αφορμή βέβαια για το συγκεκριμένο mixtape/podcast υπήρξε η κυκλοφορία του νέου του album ή καλύτερα extended EP, Release (παρακάτω), για τη Hessle Audio φυσικά. Το συγκεκριμένο άλμπουμ θα έχουμε την ευκαιρία να το "λιώσουμε" τους επόμενους μήνες (μόνο;) στο ChicOnAir show στον poplie και βέβαια θα συμπεριληφθεί στην επόμενη BASS βραδιά που "ψήνεται" για τις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες (μόλις αφιχθούν και κάτι βινυλιάκια που περιμένω).


Σχόλια