ChicOnAir presents "The Rabbit Sends A Little Bill" (Alice In Wonderland series)_15.01.14


Το όνειρο συνεχίζεται. Μπαίνουμε στο τέταρτο κεφάλαιο της Αλίκης Στη Χώρα των Θαυμάτων, με τίτλο: "The Rabbit Sends A Little Bill" ή "Όπου το Κουνέλι εισάγει το νεαρό Μπιλ" ή "Ο Κούνελος στέλνει Μπιλιέτο". Καταλαβαίνω ότι στις ελληνικές μεταφράσεις γίνεται ένα χάος, αλλά έτσι και αλλιώς κατά βάση χρησιμοποιώ τον αγγλικό τίτλο.

ChicOnAir εκδοχή/εικόνα: Η Αλίκη νιώθει μια ιδιαίτερη έξαψη, το σώμα της αρχίζει να μεγαλώνει πολύ γρήγορα, τα ρούχα της δεν την χωράνε πλέον και παραμένει γυμνή στο άδειο κέντρο/πλατεία της άγνωστης πόλης/κόσμου που έχει βρεθεί. Σιγά-σιγά κάποιοι άνθρωποι εμφανίζονται, αλλά δεν της δίνουν σημασία. Σαν να μην υπάρχει. Παρότι είναι γυμνή και το όμορφο τεράστιο σώμα της παραμένει σε κοινή θέα. Οι άνθρωποι περπατάνε και εργάζονται αμέριμνοι.

Στο μουσικό κομμάτι της εκπομπής, θα γίνει μια μικρή παρουσίαση της εταιρείας PAN του Bill Kouligas και καλλιτέχνες/μουσικούς όπως ο Jar Moff, NHK'KOYXEN, Ghedalia Tazartes, Rene Hell, και αρκετούς άλλους. Αλλά και μουσικές από Cosey Fanni Tutti, Burial, Napoleon Strickland, και άλλους.

Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie. Αυτή την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00.

Σχόλια