ChicOnAir presents "Advice From A Caterpilla_Part II" (Alice in Wonderland series) _ 12.02.14


Στο επόμενο ChicOnAir Show κλείνει ίσως το πιο ψυχεδέλικο μέχρις στιγμής κεφάλαιο της Αλίκης Στη Χώρα των Θαυμάτων. Ακόμα και της ChicOnAir εκδοχής.

Στο δεύτερο μέρος του κεφαλαίου "Συμβουλή Από Μια Κάμπια" (Advice From A Caterpillar), η Αλίκη γνωρίζει την Κατερίνα. Και ερωτεύονται. Έναν έντονο, απελευθερωτικό έρωτα. Από την πρώτη έντονη ερωτική τους επαφή, η Αλίκη βλέπει ένα φίδι να τριγυρνάει στο σκοτάδι. Και το ακολουθεί. Η Κατερίνα εμφανίζεται εμφανίζεται μπροστά της σαν βρικόλακας, και το όνομά της είναι Μιράντα. Η Αλίκη από εκείνη τη στιγμή βιώνει μια τρομακτική, ίσως και υπερρεαλιστική ιστορία με βρικόλακες, απέθαντους, αλλά και θάνατο. Τελικά, και τον θάνατο της Μιράντα. Την ίδια στιγμή που στην πραγματικότητα τελειώνει και ο ερωτάς της με την Κατερίνα.

Πως θα αποτυπωθεί η παραπάνω περίεργη ιστορία μουσικά; Κατά κύριο λόγο με soundtracks από ταινίες horrotica, σκηνοθετών όπως ο Jesus Franco και ο Jean Rollin. Συνθέσεις των Acanthus, Pierre Raph και Pierre Raph μεταξύ άλλων. Στο μουσικό αυτό παζλ θα συμπεριληφθεί μουσική από Svreca, Neil Diamond, Silver Apples και άλλους.

Αυτή την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie

Σχόλια