ChicOnAir presents "Pig And Pepper" (Alice in Wonderland series) _ 26.02.14


Το ChicOnAir Show ανοίγει και το έκτο κεφάλαιο της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", "Γουρούνι και Πιπέρι" (Pig And Pepper). Σε αυτό το κεφάλαιο παρακολουθούμε την Αλίκη να ακολουθεί μια παρέα αγοριών. Ενδέχεται να έχει σχέση και με τον "αρχηγό" της παρέας. Το "ενδέχεται" γιατί κάποιες σκέψεις όσον αφορά την ιστορία δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Κάποια στιγμή βρίσκονται στο πάρκο. Εκεί είναι μια μητέρα με το παιδί της (μέσα σε ένα καρότσι). Αυτή η γυναίκα ίσως είναι ξένη. Η παρέα των παιδιών, ενώ η μάνα κάποια στιγμή δεν προσέχει το μωρό, πηγαίνει και το παρενοχλεί. Τρίβουν στο πρόσωπο του μωρού μέχρι και τη λερωμένη πάνα του και στο τέλος το λιθοβολούν μέχρι θανάτου.

Η Αλίκη έχει σοκαριστεί από τις βιαιοπραγίες της παρέας. Και ενώ προσπαθεί να τους αποτρέψει, ο "αρχηγός" τη χτυπάει και μετά τον θάνατο του μωρού φεύγουν. Η Αλίκη πηγαίνει προς το καροτσάκι με τα αίματα και αντί για μωρό βλέπει ένα πεθαμένο γουρούνι. Και εμφανίζονται στο μυαλό της εικόνες μαζικής σφαγής γουρουνιών.

Η Αλίκη αρχίζει να τρέχει μέσα στην πόλη σοκαρισμένη και σκέφτεται να καταγγείλει στην αστυνομία το συμβάν. Φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα, αλλάζει γνώμη. Πηγαίνει σε ένα φίλο της, όπου της δίνει ένα όπλο. Αναζητεί την παρέα, τους βρίσκει σε ένα παρατημένο εργοστάσιο, όπου πυροβολεί εν ψυχρώ τον αρχηγό της παρέας. Οι υπόλοιποι τρομοκρατούνται. Η Αλίκη τους απειλεί ότι θα καταγγείλει το θάνατο του μωρού άμα τολμήσουν να αναφέρουν το θάνατο του αρχηγού τους.

Αναφορά για τη συγκεκριμένη εκδοχή είναι το θεατρικό έργο "Σωσμένος" (Saved) του Edward Bond. Όπως προέκυψε το έκτο κεφάλαιο της Αλίκης (και της ChicOnAir εκδοχής) θα είναι ένα αρκετά βίαιο και νοσηρό κεφάλαιο (όπως προκύπτουν και τα δύο μέρη). 

Στο συγκεκριμένο mixtape θα έχουμε μουσικές από Coki, Asakawa Maki, GOAT, Arleta, Prurient και πολλούς άλλους.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από 21:00 μέχρι 23:00, αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!!



Σχόλια