ChicOnAir presents "Pig And Pepper"_Part II (Alice in Wonderland series)_05.03.14


Αυτή την εβδομάδα είναι το δεύτερο και τελευταίο μέρος του έκτου κεφαλαίου της ChicOnAir εκδοχής της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, "Pig And Pepper" (Γουρούνι Και Πιπέρι).

Η Αλίκη τριγυρνάει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Παρακολουθεί ανθρώπους να βρίσκουνε τροφή και άλλα αντικείμενα από τα σκουπίδια. Προσέχει σε διάφορους κάδους να ξεπροβάλει μια γάτα με ένα περίεργο χαμόγελο. Ξαφνικά εμφανίζεται αστυνομία, όπου προειδοποιούν τους ανθρώπους να σταματήσουν να μαζεύουν σκουπίδια ελεύθερα, γιατί είναι παράνομο και είναι φορολογίσιμο είδος. Καθώς οι άνθρωποι δεν σταματάνε να μαζεύουνε σκουπίδια, οι αστυνομικοί επιτίθενται εν ψυχρώ χτυπώντας τους με γκλομπ, ρίχνοντας καπνογόνα και κάνοντας συλλήψεις. Η Αλίκη φεύγει τρέχοντας.

Σε έναν κάδο πιο πέρα, εμφανίζεται πάλι η γάτα με το περίεργο χαμόγελο. Τελικά το περίεργο είναι ότι το στόμα της είναι αυτό ανθρώπου και μάλιστα γυναίκας. Μιλάει κανονικά σαν άνθρωπος. Το όνομα της είναι Ιλιένια. Η Αλίκη εκπλήσσεται αλλά της πιάνει κουβέντα. Η γάτα είναι αγανακτισμένη που οι άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια. Που μέχρις πρόσφατα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των άστεγων ζώων. Ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης να βρει τον άνδρα που τη σκότωσε και της εξηγεί όχι στην γατίσια ζωή της, αλλά αυτό που ήταν πριν.

Η γάτα Ιλιένια ξεδιπλώνει την ιστορία της στην Αλίκη. Ήταν πόρνη πολυτελείας, όπου την ερωτεύθηκε ένας γόνος πλούσιας οικογένειας. Την ήθελε αποκλειστική πόρνη, και μάλιστα ήθελε να χαμογελάει μόνο σε αυτόν. Το χαμόγελό της ήταν το φετίχ του. Η επιθυμία του για την αποκλειστικότητα της Ιλιένιας έγινε εμμονή και άρχισε να την παρακολουθεί. Την έβλεπε με άλλους πελάτες να χαριεντίζεται και αυτό του προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια, τον αρρώσταινε περισσότερο. Ένα βράδυ εμφανίζεται σπίτι της απρόσκλητος. Την πληρώνει να του κάνει έρωτα, ενώ η Ιλιένια δεν έχει διάθεση. Μάλιστα επειδή δείχνει ότι δεν το απολαμβάνει αυτός γίνεται βίαιος. Της ζητάει να του χαμογελάσει, αλλά αυτή δεν μπορεί και αρχίζει να την χτυπάει. Βγάζει ένα μαχαίρι και την σκοτώνει εν ψυχρώ. Της σκίζει μάλιστα τα χείλη με το μαχαίρι για να είναι ο άντρας που του έδειξε το τελευταίο χαμόγελό της και μάλιστα στην αιωνιότητα. Και την αφήνει νεκρή στο διαμέρισμά της. Η ψυχή της Ιλιένιας μεταφέρεται σε μια γάτα που γεννιόταν εκείνη τη στιγμή. Για να απελευθερωθεί η ψυχή της από το σώμα της γάτας πρέπει να σκοτώσει το δολοφόνο της και ζητάει από την Αλίκη να τη βοηθήσει.

Ξεκινάει η αναζήτηση του άντρα, όπου καταφέρνουν να τον απομονώσουν. Τον υπνωτίζουν και με κλειστά τα μάτια, η γάτα του μιλάει. Αυτός σοκάρεται γιατί νόμιζε ότι την είχε σκοτώσει. Δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Η Ιλιένια καθοδηγεί την Αλίκη πως να τον μαχαιρώσει και να μην αφήσει κανένα ίχνος. Ζητάει να τον πετάξουν στα σκουπίδια, όπου μαζί του θα παραμείνει και αυτή. Η Αλίκη τον πετάει στα σκουπίδια. Η Ιλιένια κρύβεται στον κάδο με το πτώμα και αρχίζει να τον τρώει. Μια σκουπιδιάρα παίρνει τον κάδο, όπου παρασύρεται το πτώμα του άνδρα και πεθαίνει και η γάτα μέσα στα άλλα σκουπίδια. Η Αλίκη καθώς φεύγει βλέπει μπροστά της τη μορφή της Ιλιένιας, που η ψυχή της πλέον έχει απελευθερωθεί από τη γάτα.

Στο συγκεκριμένο mixtape θα υπάρχουν μουσικές από A/T/O/S, This Heat, Diamanta Galas, F.M. Einheit, Daniela und Ann και πολλούς άλλους.

Αυτή την Τετάρτη από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!

Σχόλια