ChicOnAir presents "The Queen's Croquet Ground" (Alice in Wonderland series)_23.04.14



Συνεχίζοντας το ταξίδι μας στον ονειρικό κόσμο της Αλίκης. Μια νέα Αλίκη που βασίζεται στην ίδια τη νουβέλα του Lewis Carroll, "Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων".

Στα επόμενα και τελευταία πέντε κεφάλαια της Αλίκης, η ιδέα είναι να δοθούν κάποια νέα στοιχεία της ιστορίας, αλλά και να ολοκληρωθούν και κάποιες ιδέες που είχαν αναδυθεί στα προηγούμενα κεφάλαια. Ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την πολύ έντονη αυτή εμπειρία, ραδιοφωνική και όχι μόνο.

Ξεκινάει η ιστορία. Η Αλίκη βρίσκεται στο στούντιο της εταιρείας ταινιών πορνό, ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ. Ο υπεύθυνος της παίρνει συνέντευξη, όπου τη ρωτάει για τις σεξουαλικές της εμπειρίες. Αν της αρέσει να κάνει έρωτα με γυναίκες, αν έχει συμμετάσχει σε ερωτικές περιπτύξεις με περισσότερα άτομα, αν της αρέσουν τα παιχνίδια υποταγής και ο σαδομαζοχισμός και αν θα συμμετείχε σε μια ταινία που να περιέχει και βία. Στο τέλος της ζητάει να του γλείψει το πέος.

Γυρνάμε στο διαμέρισμα της Αλίκης. Της τηλεφωνεί ένας φίλος της. Είναι σε απόγνωση. Δεν μπορεί να μιλήσει. Την καλεί επειγόντως στο διαμέρισμά του. Η Αλίκη πηγαίνει στο διαμέρισμα. Ο φίλος της είναι σε απόγνωση. Φωνάζει και επαναλαμβάνει συνέχεια "Εγώ φταίω. Εγώ της το έκανα". Η Αλίκη του ζητάει να ηρεμήσει. Είναι αδύνατον. Αυτός βρίζει. Η Αλίκη του ζητάει να της εξηγήσει τι γίνεται, αλλιώς θα φύγει. Τον ρωτάει που βρίσκεται η φίλη του, αυτός δεν μπορεί να της απαντήσει. Της δείχνει ένα φιλμ φωτογραφιών και της ζητάει να το δει. Η Αλίκη το κοιτάζει. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη φίλη του (και φίλη της Αλίκης) να παίρνει μέρος σε κάποια βίαιη σεξουαλική σκηνή. Όπου ένας μεγαλώσομος τύπος με μάσκα, την έχει στην αρχή δεμένη και τη χτυπάει. Μετά τη βιάζει και στο τέλος της καταφέρνει διάφορες μαχαιριές μέχρι θανάτου. Η Αλίκη σοκάρεται. Ο φίλος της τη ρωτάει αν όντως μπορεί να είναι αλήθεια. Αν την έχουν σκοτώσει. Ή πρόκειται για ένα κακόβουλο αστείο. Η Αλίκη ζητάει εξηγήσεις. Αυτός της λέει, ότι έμπλεξε σε μια ιστορία με ναρκωτικά, αφού ήταν σε απόγνωση και ήταν άνεργος. Και δεν μπορούσε να τους συντηρήσει. Έκλεψε κάποια λεφτά και οι έμποροι του είπαν πως θα πληρώσει. Τους ζήτησε διορία, αλλά του κλείσανε το τηλέφωνο. Και μετά εξαφανίζεται η κοπέλα του και έλαβε ένα γράμμα με το φιλμ. Της ζητάει να τον βοηθήσει και να βρει την κοπέλα του και αν ζει ακόμα.

Η Αλίκη αρχίζει να κάνει κάποια έρευνα. Να μάθει ποιος μπορεί να γυρίζει τέτοια φιλμ. Και αν γνωρίζουν τον συγκεκριμένο τύπο με τη μάσκα. Μαθαίνει πως υπάρχει μια εταιρεία, που γυρίζει βίαιες ταινίες σεξ και ότι ο συγκεκριμένος μεγαλόσωμος με τη μάσκα, πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες της εταιρείας και τον ονόμαζουν "Δήμιο". Και κάπου εκεί καταλήγει στην εταιρεία ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ.

Παίρνει τηλέφωνο το φίλο της να του εξηγήσει τι έχει βρει. Αυτός δεν απαντάει και πηγαίνει στο σπίτι του. Δεν απαντάει κανείς, και η Αλίκη βλέπει κάτι νερά να βγαίνουν από κάτω. Αποφασίζει να το διαρρήξει. Τα νερά βγαίνουν από το μπάνιο. Αυτός έχει αυτοκτονήσει και βρίσκεται στην μπανιέρα γεμάτη αίματα. Όπου είχε αφήσει τη βρύση να τρέχει. Η Αλίκη προσέχει ένα ανοιγμένο κουτί. Το πλησιάζει. Μέσα στο κουτί βρίσκεται το ακρωτηριασμένο κεφάλι της κοπέλας. Και ένα μήνυμα (προσεκτικά φτιαγμένο ώστε να μην υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα) που γράφει "Όποιος μπλέκει με τον διάβολο, ο διάβολος δεν αλλάζει, είναι ο διάβολος που αλλάζει εσένα".

Η Αλίκη τηλεφωνεί στην αστυνομία. Αναφέρει ότι έχει προσέξει νερά να τρέχουν από ένα διαμέρισμα. Απομακρύνει το ακρωτηριασμένο κεφάλι και το φιλμ. Γιατί δεν θέλει να μπλέξει τους φίλους της σε μετά-θάνατον σχόλια, που θα δυσφημίσουν το ζευγάρι. 

Μετά βρίσκεται στο νεκροταφείο για το φίλο της. Το κεφάλι το θάβει σε ένα απόμακρο μέρος, που συνήθιζε να πηγαίνει με τη φίλη της, όταν ήθελε η μια να μιλήσει στην άλλη.

Την καλεί ο υπεύθυνος της εταιρείας ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ. Της λέει ότι θα πρέπει να πάει σε μια βίλα (της δίνει και τη διεύθυνση), ότι θα πάρει πολλά λεφτά και θα της ανοίξει τις πόρτες και για άλλες ταινίες. Ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα και βέβαια να μην μιλήσει σε κανέναν. Το σύνθημα για να μπει στη βίλα είναι "ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ".

Μια βασική εικόνα που υπάρχει στην ιστορία είναι κάρβουνα να στρώνονται στο έδαφος. Και πόδια γυμνά να περπατάνε στο τέλος πάνω σε αυτά. Σαν το τελετουργικό από τα "Αναστενάρια".

Αυτή την Τετάρτη 23 Απριλίου από τις 21:00 μέχρι τις 23:00. Αποκλειστικότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου Poplie.

Το όνειρο συνεχίζεται...


Σχόλια