ChicOnAir_Episode 31 - STOP THE FASHISM


Τρία μοντέλα από τη Βάρνα της Βουλγαρίας, η Gergana, η Dana και η Rayna ήρθαν στην Αθήνα πριν τρία χρόνια. Αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν καριέρα μοντέλου εγκαταστάθηκαν στην ελληνική επαρχία και πιο συγκεκριμένα στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. Και απασχολούνταν σαν στριπτιζέζ σε γνωστό μπαρ κοντινού χωριού και σε βίζιτες ημι-πολυτελείας. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα λεφτά πηγαίναν στο "αφεντικό" και οι ίδιες δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένες με το περιβάλλον της δουλειάς.

Ένα απόγευμα που έτυχε να έχουν ρεπό μιας και αναπληρώνονταν από κάτι Ρωσίδες συναδέλφισσές τους και κοίταζαν την αγαπημένη τους εκπομπή America's Next Top Model, ήρθε η επιφοίτηση.



Οι φωνές της θεάς Tyra Banks ήχησαν όπως η φωνή του Θεού καθώς υπαγόρευε τις δέκα εντολές στον Μωυσή "Take control of your destiny... Take responsibility for yourself. Nobody is going to take responsibility for you... I'm not a victim, I walk from it and I learn. Take responsibility for yourself!!"

Πάρε την ευθύνη πάνω σου!! Έλεγξε το πεπρωμένο σου!!

Τηλεφώνησαν κατευθείαν στο αφεντικό τους και του είπαν ότι δεν θα ξαναδουλέψουν στο κωλόμπαρό του. Τέρμα πια οι βίζιτες, δίνοντας το 80% ταρίφα. Τέρμα πια η σκλαβιά σε νταβατζήδες και βρώμικους πελάτες!! STOP THE FASHISM! STOP THE FASHISM! STOP THE FASHISM!

Δημιουργήσανε την εταιρεία "STOP THE FASHISM" porno productions ΕΠΕ. Αρχίσανε να κάνουνε παραγωγή σε ταινίες πορνό που παίζανε οι ίδιες στην αρχή και καθώς άρχισε να εξελίσσεται η πρωτοβουλία τους και άλλα άνεργα μοντέλα θέλανε να δουλέψουν. Αφού ήταν τα πρώτα αφεντικά που πραγματικά καταλάβαιναν την απόγνωση των μοντέλων από τη Βουλγαρία και των άλλων χωρών. Επιπλέον, τις όποιες βίζιτες τις έκλειναν οι ίδιες επιλεκτικά μόνο με πελάτες που έχουν λεφτά και ηλικιακά δεν ξεπερνούν τα πενήντα χρόνια.

Και έζησαν αυτές καλά και οι άντρες (και κάποιες γυναίκες) της ελληνικής επαρχίας καλύτερα...

Υστερόγραφο: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και έχει βασιστεί σε μια ιδέα του blogger.

Νέα ιστορία για το ChicOnAir για αυτή την Τετάρτη από τις δέκα μέχρι τα άγια μεσάνυχτα. "STOP THE FASHISM" με μουσικές από Millie, Susan Cadogan, Deee-Lite και πολλούς πολλούς άλλους για ένα καθ'όλα πρόστυχο soundtrack.

Μόνο στον αγαπημένο μας ιντερνετικό σταθμό, POPLIE.

Tune in the ChicOnAir!!

Listen to the last episode of ChicOnAir @ POPLIE here.
Tracklist available here.

Σχόλια