Souled Out @ Cine Τριανόν


Η παράσταση "Ησυχία" το 2006 πάλι στο cine Τριανόν αποτελεί μια από τις κορυφαίες τους live εμφανίσεις. Τις προηγούμενες Souled Out εμφανίσεις στο No Central δεν πρόλαβα να τις αναρτήσω εγκαίρως. Οπότε, για αυτήν της επόμενης εβδομάδας... ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!

Παρακάτω οι πληροφορίες για την εκδήλωση όπως εμφανίζονται στο αντίστοιχο newsletter:

Παράθεση
Η οπτικό/ακουστική κολεκτίβα των Drog_A_Tek παρουσιάζει
το Souled Out στο σινεμά Τριανόν.

Οι drog_A_tek θα αυτοσχεδιάσουν ηχητικά και οπτικά υποκλέπτοντας και απαλλοτριώνοντας κλασσικούς, ποπ, πανκ, ηλεκτρονικούς και βιομηχανικούς ήχους και εικόνες. Για το σουξέ και το ξεπουλημένο, στην τελική παράδοση της ψυχής.

Tετάρτη 21, Δεκεμβρίου
Η πόρτα ανοίγει στις 21:00
Η παράσταση αρχίζει στις 22:15
Είσοδος 10 ευρώ

Οι drog_A_tek είναι ένα ελαστικό μουσικό σχήμα που αυτοπροσδιορίζεται σε κάθε του συνάντηση* ένα ετερόκλητο και εκλεκτικό σύνολο αυτοσχεδιαστικής αταξίας που δημιουργήθηκε το 2001 στην Αθήνα. Ηχογραφεί στιγμές σε πραγματικό χρόνο και παράγει προσωρινά ηχητικά/οπτικά περιβάλλοντα. Αποτελεί μία ανθρώπινη μηχανή που κουρδίζει
ανώμαλα ήχους και υποβάλλει το υλικό του σε ένα συνεχές copy, paste & delete. Αυτοσχεδιάζουν με όργανα, εικόνες, συσκευές και πληροφορίες, κατασκευάζοντας δημόσιες αποσπασματικές αφηγήσεις. Τυπώνουν μουσική, αφίσες, stickers, γράφουν σε τοίχους και στο διαδίκτυο.

Οι drog_a_tek μέσα στο 2011 κυκλοφόρησαν το soundtrack "Homeland"
(βραβείο καλύτερης μουσικής από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου)
και το 2LP "too late to care" στο label της inner ear.
Παράθεση

Σχόλια