GOTH-TRAD @ BIOS, 23.03.2012


Άλλος ένας πολύ αγαπημένος παραγωγός και dj του Deep Medi label που επισκέφθεται την Αθήνα. Και εννοείται πως δεν θα λείψουμε...

Παρακάτω όλες οι πληροφορίες όπως συμπεριλαμβάνονται στο newsletter από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

BIGBANG & FRESH THINGS FIRST - FRIDAY 23 MARCH

Goth-Trad (Deep Medi, Back to Chill/Japan)
Jeph1 b2b Billy Widz
Circo Inverso
Srj

BIOS / ΠΕΙΡΑΙΩΣ 84 / 11μμ - 05πμ / ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Στα πλαίσια της δεύτερης φετινής του ευρωπαϊκής περιοδείας ο Takeaki Maruyama, περισσότερο γνωστός ως Goth-Trad, επισκέπτεται Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την πρoώθηση του ολοκαίνουργιου album του "New Epoch" (Deep Medi Musik 2012).

Καταγόμενος και ζώντας στην Ιαπωνία ο Goth-Trad έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνθέτει ηλεκτρονική μουσική. Χειροποίητα ηλεκτρονικά όργανα, keyboards και samplers συνθέτουν ένα πολύπλευρο ηχητικό κολάζ που τον έχει καταστήσει ώς το "νονό" του dubstep στην Ιαπωνία.

Η καριέρα του ως παραγωγός και DJ ξεκίνησε όμως πολύ νωρίτερα και μετρά ήδη πάνω από μια δεκαετία στο ενεργητικό του. Το 2005 με το album του "Mad Raver's Dancefloor" να αντικατοπτρίζει την αγάπη του για τη συνεχώς μεταλλασόμενη UK rave σκηνή, o Goth-Trad έκανε γρήγορα αίσθηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Kode9 να τον αποκαλεί "a one-man army mutating the hardcore continuum in Japan". Το κομμάτι του "Back To Chill" από εκείνο το άλμπουμ ήταν η προσπάθειά του να μιμηθεί τον ήχο του grime τον οποίο είχε ανακαλύψει κατά τις τότε επισκέψεις του στο Λονδίνο, γεγονός που σύντομα τον οδήγησε σε συμφωνία με την τότε νεοσύστατη Deep Medi Musik, δισκογραφική του Mala (DMZ).

Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν και με την περαιτέρω εξάπλωση του ονόματός του στους dubstep κύκλους, ο Goth-Trad δημιούργησε τη φήμη ενός πολυδιάστατου μουσικού χαρακτήρα, ικανού να παρουσιάσει αξέχαστα live PA shows και DJ sets γεμάτα με τα δυνατότερα κομμάτια της σκηνής. Με μια σειρά από 12" βινύλια στην Deep Medi, το "Babylon Fall" EP στα τέλη του 2011 και το ολόφρεσκο άλμπουμ "New Epoch" o Goth-Trad περνά πλέον το μισό του χρόνο περιοδεύοντας ανά τον κόσμο και τον υπόλοιπο μισό στην Osaka της Ιαπωνίας συνθέτοντας συνεχώς νέο υλικό.

Στις 23 και 24 Μαρτίου ο Goth-Trad θα επισκευτεί Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα για 2 DJ set και 2 βραδιές αναφορά για τον σκοτεινό, deep, sub ήχο.

Στην Αθήνα και μετά τα εξέχαστα party με V.I.V.E.K τον Νοέμβρη και Tunnidge τον Γενάρη, αυτή τη φορά μαζί με τον Goth-Trad στο πρόσφατα αναβαθμισμένο Funktion-One Soundsystem του Bios, οι Jeph1, Billy Widz σε σκοτεινά tribal μονοπάτια, στο after-party ο Circo Inverso, καθώς και στο ζέσταμα της βραδιάς ο SRJ.


Links:

www.facebook.com/gothtrad
www.soundcloud.com/goth-trad
www.facebook.com/jeph.onee
www.facebook.com/BillyWidz
www.facebook.com/BigBang.Athens
www.mixcloud.com/BIGBANG_on_Paranoise_Radio/
www.facebook.com/freshthingsfirst
www.soundcloud.com/circoinverso
www.mixcloud.com/esarjay/

Για να πάρετε και μια μικρή γεύση από το set του:

Σχόλια