Swamp 81 & 502 _ Loefah & Oneman @ ΤΩΡΑ K-44


Άλλο ένα πολύ σημαντικό event που δεν χάνεται... με τίποτα όμως!!

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το event, τους djs που θα συμμετάσχουν, αλλά και τους διοργανωτές. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι το πόσο σέβομαι την αγάπη των Black Athena για τη μουσική και τον τρόπο που την υποστηρίζουν. Από τα ονόματα που καλούνε, αλλά και το πως οργανώνουν και προωθούν τα parties τους. Δυστυχώς, η χρηματοδότηση μέσω groupio δεν προχώρησε όσο θα έπρεπε (πιστεύω ότι είναι πολύ έξυπνη κίνηση η μερική χρηματοδότηση και θέλει απλά χρόνο), παρόλα αυτά, είναι πεποίθησή μου ότι το συγκεκριμένο party θα ΣΚΙΣΕΙ!!!



Newsletter Info

Loefah & Oneman, αφεντικά των Swamp81 & 502 Records αντίστοιχα, ο πρώτος με καθοριστική παρουσία στη bass σκηνή παγκοσμίως από την εποχή του DMZ μέχρι σήμερα αλλάζοντας κάθε 3-4 χρόνια την κατεύθυνση της και φέρνοντας ότι πιο φρέσκο και dark σε κάθε set του αγνοώντας πλέον τις φόρμες. O δεύτερος κάποτε παιδί-θαύμα που προώθησε ο Loefah με μια εξωγήινη αίσθηση των decks, o Oneman αυτή τη στιγμή αποτελεί αυτό που ονομάζεται "novelty DJ" κάνοντας τα πάντα να ακούγονται με το ζόρι συνδεδεμένα και μέρος ενός ασταμάτητου party καθαρά μέσα από τις ικανότητες του και το γεγονός ότι το Serato SL3 αποτελεί προέκταση του εαυτού του.

Ο συνδυασμός τους έρχεται σαν φυσική συνέπεια μετά από γνωστές ξεχωριστές εμφανίσεις τους τα τελευταία 2 χρόνια στην Αθήνα ενώ ειδικά για τον Loefah ο οποίος για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα το 2008 (Ital Soundz crew stand up..) η τέταρτη επιστροφή αποτελεί άλλο ένα update στον κόσμο της Swamp81, η οποία αντίστοιχα είναι μία από τις καλύτερες vinyl only δισκογραφικές ηλεκτρονικής dance μουσικής αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Αντίστοιχα ο Oneman έρχεται να παρουσιάσει τη νεοεισερχόμενη 502 Records και μαζί με Runner και Black Athena να τραβήξουν από τα μαλλιά τη βραδυά μέχρι το πρωΐ.

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί και η παρουσία της απίστευτα ταλαντούχας και εμβληματικής Καναδέζας via NY και LDN, Ashes57 η οποία αποτελεί τη βασική γραφίστρια των labels και γενικότερα είναι μία artist που κινείται γύρω από τον άξονα artwork-design-photography-motion pictures με ένα βιογραφικό που έχει να κάνει με βαρύτατες συνεργασίες (OBEY/Shepard Fairy, Wu Tang, DMZ, Swamp81, μέλος των AshesTto Dust & LAVA collectives κ.α.) η οποία θα διαθέτει έκθεση των πασίγνωστων prints και φωτογραφιών της ενώ θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει και ένα έργο στον ίδιο το χώρο(Κ44) που θα μείνει μόνιμα για future references. Όσοι έχουν δει τα prints της ή έχουν βρεθεί στα DMZ nights θα θυμούνται το κορίτσι με το σκουφάκι που κρεμόταν από το booth βγάζοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες και videos, που ορίσανε το vibe της σκηνής τα τελευταία 6 χρόνια.

Σάββατο 31 Μαρτίου λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Τώρα Κ44 με γενική είσοδο [5€] για ένα ασταμάτητο party μέχρι τελικής πτώσεως.

****H Ashes57 θα βρίσκεται στο χώρο από πολύ νωρίτερα για την έκθεση της και το ζωντανό έργο που θα χρειαστεί να φτιάξει****

* LOEFAH

LABEL
FB page
Blog

ONEMAN

LABEL
LABEL Blog
FB Page
Blog

ASHES57

websites:
ASHES57
AshestoDust

BLACK ATHENA

Radio: AIR 104.4FM every Sat & Sun 13:00-15:00
Blog
Mixcloud

RUNNER
Radio: Subbed Out monthly radio show @ Paranoise Webradio (next one 22/3 22:00-00:00)
Blog
Soundcloud

Boiler Room Sessions

BR #42 Loefah from BOILER ROOM on Vimeo.


BR #59 Oneman & Asbo from BOILER ROOM on Vimeo.

Σχόλια