ChicOnAir presents Summercrime_11.07.12


Τελικά αποφασίστηκε, άλλες δύο εκπομπές και ξεκινάμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ώστε να επανέρθουμε δυναμικά και ξεκούραστοι στη νέα πολύαναμενόμενη σαιζόν του σταθμού από Σεπτέμβριο...

Για τις τελευταίες δύο εκπομπές, ο Chico έχει βγάλει δύο-τρεις καλούς άσους από το μανίκι του προς τη δική σας ευχαρίστηση βέβαια. Ελπίζοντας να προλάβουμε να κάνουμε αυτό που συζητάμε για τελευταία εκπομπή. Αλλά όλα στον καιρό τους.

Τι θα παίξει αύριο; Το Let's get cool από Holger Czukay βέβαια έχει γίνει ο ύμνος του Summercrime... Θα ακούσουμε μαζί κάποια κομμάτια από τον SpaceGhostPurrp και το καινούριο του άλμπουμ. Επίσης, το album της εβδομάδας για το ChicOnAir show, Nguzunguzu, Warm Pulse.

Αλλά και μουσικές από Vision, Morgan Zarate, Drexciya, Biomass και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ για τους ακροατές της εκπομπής μια live εκτέλεση από MiniMaxiMuM από την εκδήλωση GET industREAL σε μπαράκι της Πρέβεζας πριν τρία και κάτι χρόνια. Ξεθάφτηκε το cd με αφορμή την τελευταία performance των MiniMaxiMum με το Θέατρο Δωματίου στον χώρο Kunsthalle Athena. Συνδιοργανωτής της GET industREAL βραδιάς τότε ο υποφαινόμενος... Όχι τίποτα άλλο, απλά τις MiniMaxiMuM τις ΛΑΤΡΕΥΩ...

Οπότε, ραντεβού Τετάρτη 11 Ιουλίου από τις δέκα μέχρι τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στον αγαπημένο μας υπερ-ιντερνετικό σταθμό, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!!!


Σχόλια