ChicOnAir presents "Summercrime"_25.07.12 (last of the season_4hrs Marathon_Special Guest)



Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα σπίτι στη Βορειοδυτική παραθαλάσσια Ελλάδα, κάπου στη μέση του πουθενά, όπου ζούσε ο φίλος Γιώργος με την οικογένειά του. Στο υπόγειο μπαρ του σπιτιού του βρισκόνταν χιλιάδες βινύλια και cds. Και κάθε φορά που επισκέφτομαι το σπίτι του φίλου Γιώργου Οικονόμου, είναι σαν να ζω το δικό μου μουσικό παραμύθι...

Και αυτό το παραμύθι με μια "Summercrime" διάθεση θελήσαμε να το παρουσιάσουμε στους θεατές του poplie. Και η εμπειρία της προετοιμασίας ήταν καθόλα συναρπαστική. Τρία διαφορετικά sessions, γύρω στις είκοσι ώρες επιλογής μουσικών, συζητήσεων γύρω από τη μουσική, αρκετό αλκοόλ και τσιγάρα.

Καταλήξαμε να ηχογραφήσουμε έναν τετράωρο μαραθώνιο με μουσικές afro, tropicalia, jazz, r&b, progressive rock, punk, blues, soul από τα 60s μέχρι και τη δεκαετία που διανύουμε. Μουσικές από Jerry Harrison, Lightin' Hopkins, Commercials, Jefferson Airplane και πολλούς πολλούς άλλους. Αποκλειστικά με ΒΙΝΥΛΙΑ για όλους τους φιλόμουσους εκεί έξω. Επίσης, καταλήξαμε ότι όσα συζητήσαμε έχουν πολύ λιγότερη αξία από την ίδια τη μουσική που θα ακούσουμε. Οπότε, τέσσερις ώρες ασταμάτητης μουσικής πανδαισίας. Αποκλειστικά για τους ακροατές του poplie.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 από τις δέκα μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Μόνο στον αγαπημένο μας υπερ-ιντερνετικό σταθμό, poplie.eu.

Tune in the ChicOnAir!!!

PS: Kάπως έτσι κλείνει η συναρπαστική σαιζόν στον poplie για το ChicOnAir show!! Και θα επιστρέψουμε με τα πρωτοβρόχια προς τα μέσα-τέλη Σεπτεμβρίου στην νέα πολυαναμενόμενη σαιζόν του σταθμού...


Σχόλια