Show Box Festival @ Κάστρο Παντροκράτορα, Πρέβεζα 22.08.2012


Η συμμετοχή στο Show Box Festival ήταν μια επιλογή που έγινε δυο μέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς ιδιαίτερα μια τέτοια πρόταση. Να παίξεις τη μουσική που θες σε έναν υπέροχο χώρο όπως είναι το Κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα ακριβώς μετά το live των Misuse και με σωστό ηχοσύστημα!! Εύχομαι να "ψηθεί" αρκετός κόσμος να παρευρεθεί στο φεστιβάλ και πιστεύω οι προϋποθέσεις είναι καλές στο να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού.

Μουσικά σίγουρα θα χρειαζόταν περισσότερη προετοιμασία για ένα αποτέλεσμα πιο κοντά στη λογική της ίδιας της εκδήλωσης ή των μουσικών των Misuse. Σίγουρα δεν θα είναι ένα σετ για beach party, όπου θα επιλέγονταν πιο dub/dubstep/grime μουσικές. Χωρίς να ξέρω πως θα εξελιχθεί το σετ, οι βασικές μουσικές επιλογές είναι dark beats, technoid beasts (αδόκιμος όρος) και post-dubstep (??), εκεί όπου τα ξωτικά της techno ενώνονται με τα bass φρικιά του dubstep. Shackleton, Anstam, Goth-Trad, Addison Groove, Demdike Stare μερικά από τα ονόματα που εμφανίζονται στη λίστα με τις πρώτες μου επιλογές. Για να δούμε...

Παρακάτω όλες οι βασικές πληροφορίες του φεστιβάλ όπως περιγράφονται στο newsletter της εκδήλωσης:

Παράθεση
Φανταστείτε μία μέρα γεμάτη μουσική, cinema, φωτογραφία και καλλιτεχνικές δημιουργίες σε έναν μαγευτικό χώρο δίπλα στην θάλασσα. Αυτό είναι το Show Box. Μία πρωτοβουλία δημιουργίας ενός festival, μιας καλλιτεχνικής ημέρας, μιας παρουσίασης καλλιτεχνικών ανησυχιών και ιδεών. Πείτε το όπως θέλετε. Η ομάδα του Show Box βρήκε και σας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις τέχνης για πρώτη φορά στην Πρέβεζα.

Music
Η συμμετοχή της καλύτερης post-rock ελληνικής μπάντας θα ντύσει μουσικά το Show Box. Ο λόγος για τους Misuse που σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους πάντες με την μουσική τους και τις live εμφανίσεις τους. Μουσικά ηχοχρώματα ντυμένα με video προβολές θα σας ταξιδέψουν σε μαγευτικά τοπία και θα εμπλουτίσουν την περιπλάνηση σας στον μαγευτικό κόσμο που εσείς θα διαλέξετε.

Ακολουθεί Dj Chico live on decks

Cinema
 Από το 2003 το Future Shorts προβάλει σε ένα και μόνο πρόγραμμα τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο, παράλληλα με ζωντανή μουσική, καλλιτεχνικά προγράμματα και djs. Από το Λονδίνο έως και τη Μόσχα, τη Μελβούρνη και την Τζακάρτα, οι προβολές πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο δίκτυο χώρων από κινηματογράφους, θέατρα και γκαλερί, μέχρι clubs και αποθήκες, προσφέροντας μια εναλλακτική προσέγγιση στο παραδοσιακό φεστιβαλικό μοντέλο. To Show Box φέρνει κοντά σας αυτήν την μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Για του λάτρεις του κινηματογράφου και όχι μόνο…
Προβολές: 21:00
Δείτε τις ταινίες που θα προβληθούν στο Show Box Fest εδώ.  

Other
Έκθεση φωτογραφίας (Λιόντος Μενέλαος), workshops, video artists και έργα καλλιτεχνών θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα του Show Box .

Περισσότερες πληροφορίες: www.showboxfest.blogspot.com

Διοργάνωση:
Db Sounds
--
Nikolaos Tolis
Marketing & Bookings
dB Sounds
Preveza Greece
T. +306973498050
M. info@dbsounds.gr
W. www.dbsounds.gr
Παράθεση

Τα λέμε στο Κάστρο!!

Σχόλια