FALTY DL @ Mikrokosmos_27.10.12


Για την ομάδα Black Athena έχω εκφραστεί αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια για τις επιλογές των καλεσμένων djs/παραγωγών και τη συμβολή τους στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι...

Άλλη μια πολύ σημαντική εκδήλωση ετοιμάζεται από την πολύ δραστήρια ομάδα. Με καλεσμένο τον Falty DL αυτή τη φορά. Τις βασικές πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω, όπως συμπεριλαμβάνεται στο newsletter της προώθησης:

Παράθεση
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά ένας από τους πιο δραστήριους, δημιουργικούς και παραγωγικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, ο Νεοϋορκέζος Drew Lustman, κατά κόσμον FaltyDL. 

Με τεράστιες καταβολές από Λονδίνο, αν και ποτέ δεν έζησε εκεί, δυο albums στην Planet Mu του Mike Paradinas, σταθερό output στο Swamp81 label του Loefah, ο FaltyDL δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα πλέον in the big league, με το πολυαναμενόμενο “Hardcourage” LP του που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στην Ninja Tune.

Aυτό το πάρτυ σηματοδοτεί μια σειρά από βραδιές που διοργανώνουν οι Black Athena & ο Runner με σκοπό την προώθηση καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ταράζουν τα νερά και θολώνουν την εικόνα και τα όρια του τι είναι house, techno, garage, dubstep, πάνω από την συνεκτική πλατφόρμα ενός DJ πάρτυ σε διάφορους χώρους στην πόλη. 

Με τη βοήθεια της Giganta και του Duckem από Αθήνα στήνεται ένα πολύ ιδαίτερο event με τον FaltyDL να παίζει μουσική στο φουαγιέ ενός σινεμά (Μικρόκοσμος), με ένα mobile ηχοσύστημα που κάνει εντύπωση στην Αθήνα εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια και με τον Runner να κλείνει την βραδιά αναλόγως.

Που: Μικρόκοσμος, Συγγρού 106
Πότε: 27 Οκτωβρίου 2012, 23:00-04:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Παράθεση

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!!!

Σχόλια