"Tea & Τι;" @ BIOS


Μια devised θεατρική παράσταση που μου φαίνεται ότι θα είναι άκρως διασκεδαστική και έξυπνη από αγαπημένους φίλους και πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες. Για λίγες μόνο ημέρες, οπότε... δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο!!!

Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Γιάννης Σαρακατσάνης της ομάδας Abo Ovo. Δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις για την ομάδα που δημιούργησε την πιο πετυχημένη devised παράσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ναι, στο "Εκεί, εκεί στην Κόλαση" αναφέρομαι. Αλλά και το φεστιβάλ "Bob Theater Festival" (Θέατρο Χώρα, Bios). Και βέβαια πολλές ακόμα επιτυχίες θεατρικές ή ακόμα και τηλεοπτικές.

Επίσης, η Σοφία Πάσχου, που ο κόσμος γνώρισε καλύτερα τη δουλειά της μέσα από την ομάδα Patari Project, και το πολύ πετυχημένο 10cm up (δεύτερη σαιζόν στο Rabbithole στον Κεραμεικό). Καθώς και ο Paul O'Mahony, που αν, και δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ή βιογραφικά στοιχεία ακόμα, έχω την εντύπωση πως θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε θεατρική παράσταση. Ελπίζω να μην παραπληροφορώ, αλλά θα μάθω περισσότερα...

Περισσότερες πληροφορίες από το newsletter της προώθησης της παράστασης:

Παράθεση
Tea & Τι;
Ένα Ελληνοαγγλικό, κωμικό love-story
Συμπαραγωγή BIOS
*Πρεμιέρα 1 Νοεμβρίου*


Στο βροχερό Λονδίνο, ένα νεαρό ζευγάρι συζεί αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματα της σχέσης του. Όμως αυτός είναι Άγγλος και αυτή Ελληνίδα! Κι έτσι στις διαφορές τους ανακατεύονται ο Περικλής, ο Τσώρτσιλ, ο Όμηρος κι ο Τζών Λένον. Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να συμφιλιωθούν ή θα πρέπει πρώτα να συμφιλιώσουν τις χώρες τους;

Ο Paul O’Mahony και η Σοφία Πάσχου συναντούν το σκηνοθέτη των AbOvo, Γιάννη Σαρακατσάνη και παρουσιάζουν μια διεθνή, δίγλωσση και διαφυλετική κωμωδία για τις διμερείς σχέσεις αντρών και γυναικών και το μεγάλο έρωτα Αγγλίας και Ελλάδας.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Παίζουν: Paul O’Mahony, Σοφία Πάσχου

BIOS Basement
Διάρκεια παραστάσεων: 1-11 Νοεμβρίου 2012
Παραστάσεις: Πέμπτη - Κυριακή
Έναρξη: 21.00
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ (ενιαίο)
Παράθεση

Ναι, θα είμαστε εκεί και εμείς...

Σχόλια