ChicOnAir presents "Hippy Hippy Shake"


Το ξύλο μπορεί να πέφτει "βροχή", οι βροχές επίσης μπορεί να είναι πιο συχνές, μιας και οδεύουμε προς τα μέσα του Νοέμβρη αισίως ή "απ-αισίως", αλλά στο ChicOnAir show χορεύουμε!!! Αν και όχι με την στερεότυπη χορευτική μουσική ούτε με στερεότυπους καλλιτέχνες. Ακόμα, ακόμα, μπορεί ο χορός μας να είναι σε στιγμές πιο εσωτερικός, σαν μια διαλογιστική δόνηση... Εντάξει, εντάξει, επανέρχομαι!!

ChicOnAir show για αυτή την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου από τις 21:00 μέχρι και τις 23:00 αποκλειστικά στον αγαπημένο μας ιντερνετικό σταθμό, τον Poplie!! Και τι θα ακούσουμε;;; Από Michiko Kusacki μέχρι Muslimgauze και από Sean Price και Jazzanova μέχρι Dubblestandart και Burnt Friedman! Άλμπουμ εβδομάδας, Lorn-Ask The Dust, μια κυκλοφορία του καλοκαιριού, από Ninja Tunes, που με ενθουσίασε πριν κάποιες μέρες. Εντάξει, το παραδέχομαι, λέω ένα μικρό ψέμα, το πρωτάκουσα εδώ και κάνα-δυο μήνες, αλλά το απέκτησα μόλις σήμερα... Και πολλούς πολλούς ακόμα καλλιτέχνες!!!

Tune in the ChicOnAir Show!!!

 

Σχόλια

  1. Δυστυχώς έκτακτο κενό για τη χθεσινή εκπόμπα 14.11. Η ίδια εκπομπή θα "τα σπάσει" την επόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου... Tune in people!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου