ChicOnAir presents "ERASERRUCTION"


Άλλη μια αποκλειστικότητα από το ChicOnAir show!!

Είναι γνωστό το πόσο σημαντικά πειραματόζωα έχουμε γίνει εμείς οι Έλληνες. Και πόσο σημαντικά επίσης είναι αυτά τα πειράματα για τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου. Το τελευταίο πείραμα που θα μας κάνουν θα ονομάζεται "Eraserruction". Πριν διαγραφεί το χρέος μας αποφάσισαν να μας διαγράψουν σαν οντότητες και σαν έθνος. Εντάξει, το ξέρω αυτό το βιώνουμε καθημερινά, δεν είναι κάτι νέο ή αποκλειστικότητα. Η αποκλειστικότητα είναι ότι θα μας διαγράψουν για να δούνε αν τελικά σαν βαθιά "χριστιανο-αποβλακωμένα" πλάσματα που είμαστε, θα αναστηθούμε τρεις μέρες μετά σαν τον καλό Χριστούλη.

Αυτό μάλιστα θα είναι και το τελικό πείραμα στην Ελλάδα. Και όποιος από εμάς αναστηθεί θα ζήσει σε μια Ελλάδα με διεγραμμένο χρέος. Επίσης, θα διαγραφούνε όλα τα δάνεια του καθενός μας (ακόμα και τα καταναλωτικά), θα διαγραφούνε όλες οι αμαρτίες μας (με σφραγισμένο πιστοποιητικό από την Εκκλησία), θα διαγραφούνε όλες οι μνήμες από άσχημες εμπειρίες, ώστε να μπορέσουμε να ξανακάνουμε τις ίδιες μαλακίες, και τέλος θα διαγραφούνε όλοι οι "περίεργοι" δεσμοί με το παρελθόν μας (δυστυχώς ακόμα και αυτές των παρελθοντολάγνων), ώστε να επαναλάβουμε την ιστορία από την αρχή. Να αποδείξουμε περίτρανα ότι δεν αλλάζουμε με τίποτα και δεν μας σώζει ούε η ανάσταση ούτε καμία διαγραφή. Οι ίδιοι μαλάκες θα μας κυβερνάνε (εντάξει, αυτό είναι πικρόχολο πολιτικό σχόλιο, που καμία σχέση δεν έχει με αυτή την εκπομπή). Επανέρχομαι... και αλλάζω κάπως την έκβαση. θα διαγράψουμε το παρελθόν που μας κρατάει δέσμιους και θα είμαστε έτοιμοι για μια νέα αρχή. Εντάξει, αρκετά αισιόδοξη έκβαση, αλλά έτσι είμαστε εμείς, αισιόδοξοι άνθρωποι, έστω και εξοργισμένοι και ελπίζω να παραμείνουμε δυνατοί να υποστηρίξουμε οτιδήποτε καλό και δημιουργικό μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος... Πολύ συγκινητικό εκ μέρους μου. Ίσως να έφαγα λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες.

ΛΟΙΠΟΝ, ελάτε να ΔΙΑΓΡΑΦ-ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ όλοι μαζί. Με το ChicOnAir Show, μόνο στην ιντερνετο-ραδιοφωνική μας λατρεία, τον Poplie.

Αυτή την Τετάρτη, από τις δέκα μέχρι τα μεσάνυχτα!! Με διεγραμμένες και αναστημένες μουσικές από Symmetry, Whitney Houston (θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό αναστημένο live - RIP, έστω και αργά), Karen Dalton, Roots Manuva και άλλους αγαπημένους νεκροζώντανους, διαγραφο-αναστημένους κλπ κλπ.

Tune in the ChicOnAir!!

Σχόλια