ChicOnAir presents "Happy Easter, Pussycat"


Τις άγιες τούτες ημέρες, το ChicOnAir show δεν νηστεύει. Μπορεί να εύχεται, αλλά δεν νιώθει καμιά ιδιαίτερη κατάνυξη χριστιανική. Σέβεται βέβαια τα πιστεύω όλων των υπόλοιπων συνανθρώπων... ΕΚΠΟΜΠΑΡΟΥΜΕ κανονικά!!!

Οπότε, Μεγάλη Τετάρτη, θα είναι μεγάλη η χάρη των ακροατών του Poplie. Και με διάθεση... γιορτινή. Επειδή ο τελευταίος μαραθώνιος μας άρεσε, το επιχείρημα θα επαναληφθεί. Έτσι και αλλιώς η παρέα του στούντιο θα είναι μεγάλη και κάθε φορά έχει τον αξημέρωτο. Οπότε ChicOnAir show για τρεις και βάλε ώρες. Μπορεί και τέσσερις!!

Για την κανονική ροή του show, έχουμε επιλέξει μουσικές από Samiyam, Bonobo, Dream Continuum, Pedro Iturralde, Hype Williams και πολλούς άλλους "πασχαλινούς" καλλιτέχνες. Και μετά τα μεσάνυχτα, δεχόμαστε τις προκλήσεις σας!! Οι ακροατές του στούντιο και από το chat ζητάνε κομμάτια (ελπίζοντας ότι θα βρεθούν όλα) και ο Chico απαντάει. Ένα back 2 back χωρίς αύριο.

Tune in the ChicOnAir!! Μόνο στη ραδιοφωνική μας λατρεία, τον Poplie.eu.

Και επειδή "άγιες" μέρες είναι, δεν θα έπρεπε να ξεχνιόμαστε. Το συγκεκριμένο κείμενο-μανιφέστο γράφτηκε από τον φίλο Νίκο Τριανταφυλλόπουλο και εκτός του ότι αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο πολυδιαβασμένο άρθρο του blog, κάθε φορά αντιλαμβάνομαι την επικαιρότητα και τη σημασία του. Εδώ.


Σχόλια