ChicOnAir presents "Trapped Fetish"


Μετά από πολλά πειράματα σε ανθρώπους, αλλά και ποντίκια, ατελείωτες ώρες θεραπείας μέσα από το λόγο, ομαδικής ή προσωπικής, και αναζήτηση στην παγκόσμια βιβλιογραφία σε θέματα ψυχολογίας, έχουμε να σας παρουσιάσουμε μια παγκόσμια πρώτη ανακάλυψη. Μια ανακάλυψη που θα φωτίσει τα σκοτεινά μονοπάτια της πολυπλοκότητας, ίσως και της ανωμαλίας της ανθρώπινης φύσης. Κυρίες και κύριοι, όλοι τα γνωρίζουμε επειδή όλοι έχουμε πολλά "κρυμμένα πάθη", σεξουαλικής ή μη φύσης. Είτε θέλετε να πηδήξετε την όμορφη αδερφή της κοπέλας σας, είτε θέλετε να γευθείτε τον ομοφυλόφιλο έρωτα και ντρέπεστε να το εκφράσετε, είτε θέλετε να σκοτώσετε το ανώριμο αφεντικό σας και να πάρετε τη θέση του, είτε να δολοφονήσετε τους γονείς σας χωρίς να το καταλάβει κανείς, είτε... οτιδήποτε κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού σας και μπορεί να περιγραφεί ως "Κρυμμένο Πάθος", είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι παίρνει και μια ακόμα μορφή. Μετατρέπεται σε "Παγιδευμένο Φετίχ". Και όταν αυτό απελευθερωθεί... την ΓΑΜΗΣΑΤΕ!!!!!!!!

Αλλά μην ανησυχείτε, είστε στην κατάλληλη εκπομπή ώστε να απολαύσετε ακόμα μια ανωμαλία της συναρπαστικής ανθρώπινης υπόστασης! Μάλιστα για αυτή την Τετάρτη έχουμε πολλούς φετιχιστές στο μανίκι μας... Αλλά και νέα βινύλια!! Νέα κυκλοφορία από R&S, IOTD_XI, νέα κυκλοφορία της Honest Jons, Rocket Juice & The Moon (προσφορά του Oksikemia), την τρελή αλμπουμάρα του Arthur Russel, Dinosaur L, νέα κυκλοφορία από Hyperdub, Fhloston Paradigm και πολλούς συνήθεις ύποπτους όπως SBTRKT, Monolake, Demdike Stare και η λίστα δεν σταματά!!!

Που αλλού; Στην ιντερνετικά ραδιοφωνική λατρεία μας, τον Poplie.

Tune in the ChicOnAir!! (Τετάρτη 22:00-24:00)

Σχόλια

  1. Rocket Juice & The Moon το ακούω από χθες και έχω πάθει πλάκα. είναι τόσο καλό ή είναι απλά ο ενθουσιασμός των πρώτων ακροάσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +1 από μένα για δισκάρα!! Τουλάχιστον 2 κομμάτια παίζουν στην αυριανή εκπόμπα! Είπε κανείς κάτι για top10 2012???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι στα καλύτερα φετινά, εύκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου