ChicOnAir presents "Your Junkesty"


Το ChicOnAir Show επιστρέφει και στις ιστορίες, που συνοδεύουν μια εκπομπή. Αυτή τη φορά την ιστορία την επινόησε και την έγραψε ο φίλος ΑΚ42. Είναι επίκαιρη, απόλυτα ηλεκτρονική, φρικαλέα χιουμοριστική, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ!!! Θα την ολοκληρώσουμε σε δυο μέρη, ώστε να σας κρατήσουμε σε αγωνία...

Έτος 2012... Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εκλογές στην Ελλάδα που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας, ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης. Το Μπακ-ιν-δε-χαμ ετοιμάζεται για τη διαμαντένια επέτειο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ *.
Η Έλι** ικανοποιημένη μετά από ένα σέσσιον καλού "σέχ", μεταξύ του Φίλιππου***  και μιας από τις υπηρέτριες του παλατιού, αποφασίζει πως αρκετά έχει "πλατιάσει" ο κώ... - συγγνώμη ο βασιλικός κώλος της - με το να κάθεται άπραγη στο θρόνο επί εξήντα χρόνια. Βάζει σε δράση σχέδιο που θα γραφτεί το όνομα της στην ιστορία με πλατιά γράμματα (σαν τον βασιλικό της κώλο) και θα αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας. Χμμ οκ, της Ευρώπης...  Ε, καλά, της Ελλάδας!   
Έλι: Ε, ναι, λοιπόν, θα σώσω την Ελλάδα!!! 
Φιλ: Τι λες μωρή! Να κάτσεις στα αυγά σου, που είναι και χρυσά και να τους αφήσεις να σβήσουν από το χάρτη... πάλι ξινό μου το έβγαλες το πήδημα. ****
Έλι: Καλά σκάσε και βρες μου το τηλέφωνο του Χωστάκη του Γλίτσμπουργκ!
To be continued.
* Παρεπιπτόντως είναι η δεύτερη διαμαντένια επέτειος. Πρώτη ήταν αυτή της Βικτορίας αλλά στα @@ μας.    
** Έτσι τη φωνάζουν οι φίλοι της τη βασίλισσα, στις φαντασιώσεις της πως είναι άνθρωπος.
*** Φίλιππος, σύζυγος της Ελισάβετ, με ελληνική καταγωγή. Αυτός είναι έξαλλου ο λόγος που στα ενενήντα του μπορεί ακόμα να συνουσιάζεται.
**** ο Φίλιππος, παρά την ελληνική του καταγωγή, μισεί τους Έλληνες, που τον είχαν εξορίσει όταν ήταν ακόμα παιδί, στιγματίζοντας τον, έτσι για όλη του τη ζωή, αφού ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να πάει διακοπές στην Μύκονο.

Στα μουσικά πλάνα τώρα για την αυριανή εκπομπή (23.05.12) από τις δέκα μέχρι τα μεσάνυχτα. Έχει ετοιμαστεί ένα αρκετά dub mixtape με μουσικές από Scientist, Lee Perry, Smith & Mighty (ειδικό αφιέρωμα), El-B και πολλούς άλλους.

Το album της εβδομάδας είναι Jahtarian Dubbers Vol. 3.
Κυκλοφορία της εβδομάδας: Moresounds - Breath Control EP.

Αποκλειστικά στον αγαπημένο μας ιντερνετικό σταθμό, Poplie.

Σχόλια