ChicOnAir presents "Your Junkesty_Partwo"



Το δεύτερο μέρος της εξωφρενικής ιστορίας του φίλου ΑΚ42. Απολαύστε τη...


Το σχέδιο (μέσα στο (μικρό) κεφάλι της Έλι) 

Το σχέδιο είναι απλό. Ξεθάβεις έναν ξεχασμένο βασιλιά, που ακόμα πλασάρετε στους κύκλους του ως βασιλιάς (ασχέτως αν όλοι τον έχουν χεσμένο). Τον επανατοποθετείς στο βασίλειο του. Μέσω της απόλυτης αρχής του φροντίζει να επιβληθούν όλα τα μετρά του Μνημονίου, πράγμα που καθιστά τη στήριξη των Ευρω-πέων ηγετών βέβαιη. Σώζεις την Ελλάδα από άκρο-ακροαριστερά στοιχεία και από βέβαιη χρεωκοπία ενώ ταυτόχρονα επανέρχεται η βασιλεία στη μόδα.  Και αφού όλοι έχουν πάρει αυτό που θέλουν (οι Έλληνες βέβαια δεν θέλουν, αλλά ένας γαλαζοαίματος γνωρίζει καλύτερα τι χρειάζονται οι υπήκοοι του), αποκαλύπτω (εγώ η Έλι) ότι σε εμένα οφείλεται η σωτηρία του έθνους και μένω στην ιστορία ως η πιο φιλεύσπλαχνη βασίλισσα (γουατέβερ!?!).

Η εκτέλεση

Μετά από αναλυτική συνομιλία με τον Χωστάκη, αυτός φεύγει για Ελλάδα, κατενθουσιασμένος, για να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα πάρει την εξουσία, υπό την καθοδήγηση της θειάς του και έχοντας τη στήριξη της καγκελαρίας (δε Τζερμανς, γιου νοου?).

Έτσι, ξεκινάει από τον παλιό του μπακάλη, που πλέον έχει εξελιχθεί σε Μεγαλο-σουπερμαρκετά και είναι ο μοναδικός του φίλος στη χώρα. Από τη μεριά του, ο μπακάλης χρωστάει την επιτυχία εν μέρει στον Χωστάκη, μιας και οι περήφανοι Έλληνες, παρότι περήφανοι που έδιωξαν τον βασιλιά, αρέσκονταν στο να ψωνίζουν από τον βασιλικό μπακάλη.

Χωστάκης: Μπακάλη, είμαι εδώ σε μυστική αποστολή! Με έστειλε η θειά μου να αναλάβω την εξουσία της χώρας!

Μπακάλης: Έλα ρε Χωστάκη! Συγχαρητήρια! Πάντως να ξέρεις, αν δεν τα καταφέρεις, οι πόρτες του Μεγαλο-σουπερμάρκετ μου είναι ανοιχτές... Χρειάζομαι ένα παιδί να σφουγγαρίζει.

Εκείνη τη στιγμή, στο ταμείο (ο Μπακάλης ακόμα δουλεύει Ταμείο για να μειώνει τα εργατικά, οπότε εκεί λαμβάνει χώρα και η συζήτηση του με τον Χωστάκη) πληρώνει για τα καλσόν του και μια ντουζίνα αυγά, ο G. Μελάτος, πρόεδρος του κόμματος "Χρυσόμαλλο Ξημέρωμα" το οποίο έχει πρόσφατα ανέλθει σε σημαντική πολιτική δύναμη. Ο G. Μελάτος ακούει τη συζήτηση, και δεν χάνει την ευκαιρία!

G. Μελάτος: Χωστάκη, ενεγέρθειτω! Είμαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της "Χάλκινης Ανατολής"! Γνωρίζω και εκτιμώ τη δράση της μητέρας σου Φυρερ-ίκις (η Φυρερ-ίκι, φιλενάδα της Φρειδερίκης - η οποία φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την ιστορία μας-, προτού γίνει βασίλισσα τις Ελλάδος, γαλουχήθηκε και αυτή στις ναζιστικές νεολαίες). Θα σε βοηθήσω να σώσουμε την Ελλάδα!

Χωστάκης: ΓΙΙΙΟΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Η εκτέλεση (πάλι?!!)

Ο Χωστάκης τρισευτυχισμένος με τις απρόσμενες εξελίξεις στη "ζωή μιας άλλης" (και οι βασιλιάδες βλέπουν σαπουνόπερες), αλλά και στη δική του, τηλεφωνεί στη θειά του και αφού της εξηγεί για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της παράταξης  "Ζαφειρένιο Σούρουπο", φεύγει για την Πάρνηθα και την παλιά του θερινή κατοικία.

Ο Χωστάκης περιφέρεται στα περίεργα μονοπάτια που πλέον κυριαρχούν στη ζούγκλα που κάποτε ήταν οι περιποιημένοι βασιλικοί κήποι, χαμένος σε σκέψεις απόλαυσης και ηδονής που θα του προσφέρει το νέο/παλιό του βασίλειο! (λιτλ ντιντ χι νοου, το μέρος έχει γίνει ο παράδεισος για τους λάτρεις ορεινής ποδηλασίας, οι οποίοι είναι και αρκετά "καβλόγκαζοι"). Τις ασελγείς σκέψεις του διακόπτει ένα δυνατό φρενάρισμα !(σε χώμα φυσικά, κάπως έτσι ΧΧΧΧΡΡΡΡΣΣΣΣΣΣ)

Χωστάκης: ΝΤΟΟΟΟΧΧΧ!!!!!
Νταουνχιλάς (είδος ανθρώπου, που ενδυματίζεται σαν αστακός και προσπαθεί να κατέβει βουνά, πάνω σε ποδήλατο. Πολλοί ερευνητές αμφισβητούν την ύπαρξη μυαλού ή ακόμα και κεφαλιού μέσα στο κράνος που βρίσκετε στερεωμένο  στους ώμους του): ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ!? (ελεύθερη μετάφραση: ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ!?)

Ο γδούπος που ακολούθησε ήταν εκκωφαντικός! Χωστάκης Γλίτσμπουργκ και νταουνχιλάς βρίσκονται με μιας σωριασμένοι στη μέση του μονοπατιού! Ο δεύτερος σηκώνεται, βγάζει το κράνος, τσεκάρει για τυχόν σπασμένα κόκκαλα, ξεσκονίζεται, βεβαιώνεται ότι το ποδήλατό του δεν έχει κάποια ζημιά, παίρνει τηλέφωνο τους φίλους του να τους πει για την τρελή τούμπα που έφαγε, τη μητέρα του να της πει ότι έπεσε αλλά δεν χτύπησε και τέλος πλησιάζει το γλοιώδες πλάσμα που ευθύνεται για την πτώση του χωρίς να μπορεί να καταλάβει τη είδος ΖΩΟΥ είναι.

Αφού βλέπει πως είναι ζωντανό και μη θέλοντας να μπλέξει περισσότερο, (άσε που η μαμά είπε πως το φαΐ είναι έτοιμο), το σέρνει διπλά σε ένα σωρό από σκουπίδια και μπάζα, που κάποιος φιλότιμος Έλλην έχει φροντίσει να αποθέσει μέσα στο δάσος. 

Ο Χωστάκης έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο! Το μόνο που μπορεί να τον ξυπνήσει πλέον είναι ένα φιλί από κάποιον που τον αγάπησε... και ο μοναδικός είναι ο G. Μελάτος, πρόεδρος της "Ασημένιας Νύχτας"! Μα του κάκου! (????) 

Και κάπως έτσι χάθηκαν οι ελπίδες της Έλι να γράψει ιστορία! Χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τι απέγινε ο Χωστάκης, που κοιμάται τον ύπνο του... "δικαίου", κάπου στους πρώην βασιλικούς κήπους.

===
* Η Έλι, έμεινε με την έκφραση απορίας για το τι απέγινε ο Γλίτσμπουργκ! Όλοι πίστεψαν πως έπαθε ανία.

* Ο Φιλ, έζησε ως τα 150 "μαμώντας" το προσωπικό του παλατιού (έεεεετσι, γιατί οι Έλληνες είναι ντούροι!). Δεν πήγε ποτέ του στη Μύκονο.

* Η Φύρερ-ικι, λονγκ γκον, έφυγε πολύ πριν αρχίσει η ιστορία. 

* Ο Μπακάλης, στα @@ του, βρήκε άλλο παιδί να σφουγγαρίζει τους διαδρόμους του Μεγαλο-σουπερμάρκετ του και οι Έλληνες συνέχισαν να προτιμάνε τα υπερ-τιμημένα προϊόντα του ακόμα και μετά την πτώχευση.

* Ο  G. Μελάτος, απογοητεύθηκε αρκετά που ο Χωστάκης δεν τον πήρε ποτέ τηλέφωνο και από τότε κλαίει σιωπηλά κάθε βράδυ κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού του.

* Όσο για τον Νταουνχιλά, που εν αγνοία του έσωσε την Έλλαδα από την μον@@α, και ποιός ξέρει τι άλλο, του έκλεψαν το ποδήλατο και στις εκλογές ψήφισε "Κίτρινο Πρωϊνό" γιατί μόνο οι φασίστες μπορούν να του το φέρουν πίσω (φυσικά του το κλέψαν Ξένοι! Ποιος άλλος?). Συνέχισε να ζει με τη μαμά του. ΦΟΡ ΕΒΕΡ!!!

* Ο Χωστάκης έμεινε για πάντα να κοιμάται ανάμεσα στα σκουπίδια (σιγά μην τα μάζευε κανείς... στην Ελλάδα είμαστε) και να ονειρεύεται "χαμένα βασίλεια".

ΤΕΛΟΣ

Τάδε έφη ΑΚ42

ΠΣ: Oποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Η παραπάνω ιστορία είναι δημιούργημα της φαντασίας του Τάδε έφη.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής, έχουμε ετοιμάσει άκρως καλοκαιρινό και άκρως ερεθιστικό πρόγραμμα με μουσικές από Nicola Conte, Tamba Trio, Danay, Dean Blunt & Inga Copeland, Jamie xx και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Περάσαμε και από το Jazz Festival που έγινε στην πόλη μας την Πρέβεζα, "τσιμπήσαμε" και ένα νέο cd, οπότε θα ακούσουμε μια διασκευή του Space Oddity του Bowie από Yuri Honing Wired Paradise.

Κυκλοφορία της εβδομάδας: Swindle - Do the Jazz (η καλύτερη κυκλοφορία από Deep Medi που άκουσα τελευταία).

Αποκλειστικά στον αγαπημένο μας ιντερνετικό σταθμό, Poplie. Τετάρτη 30.05.2012 από τις δέκα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σχόλια