ChicOnAir presents METRO_CLOSED (Strike In Progress)


Να πω την αλήθεια μου δεν βλέπω πολύ μέλλον... Ωχ, είμαι στον αέρα, ε;;; 

Λοιπόν, αφού μετρό και λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς παραμένουν μη διαθέσιμα στο κοινό λόγω απεργιών, προτείνω να "πάρουμε" ένα αεροπλάνο για τη Βραζιλία, να χορέψουμε salsa με κάποιες ηλιοκαμένες καλλονές. Ή όχι, ας πάμε πιο κοντά, Τουρκία, να γνωρίσουμε καμιά Τουρκάλα, μιας και είναι απογοητευμένες από τους Τούρκους που το 'χουν ρίξει στις Ρωσίδες. Όχι, ότι οι ετεροφυλόφιλοι Έλληνες έχουν παραμείνει πιστοί μόνο στις ομοεθνείς κοπέλες... Ας μην αλλάζω θέμα όμως... Ίσως, να πάμε Αφρική να ακούσουμε μουσικούς να "τζαμάρουν" με τους απίστευτους ρυθμούς τους. Ή να πάμε Αμερική σε κάποια soul/jazz μπαράκια να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τις μουσικές τους εκεί... Χμμ, ας σταματήσω εδώ γιατί έχω "χαωθεί"...

Ή να συνεχίσω λίγο το προσωπικό μου "τρολάρισμα"; Οι ιθύνοντες του poplie απόλυτα απογοητευμένοι από τις τελευταίες περίεργες ηλεκτρονικές περιηγήσεις του Chico αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με ένα juke box που θα παίζει μόνο ευχάριστες μουσικές για τα "αυτιά" των ακροατών. Οπότε ο Chico, που ξέρατε, τελείωσε... τουλάχιστον για την επερχόμενη εκπομπή της Τετάρτης. Ναι, χωρίς πλάκα, το juke box "Chico" θα παίξει μουσικές που ο άθλιος Chico δεν έπαιξε ποτέ με τη δική του συναίνεση τουλάχιστον με τον τρόπο που θα ακούσετε στη συγκεκριμένη εκπομπή... Χωρίς πολλές πληροφορίες μιας και το σύγχρονο juke box τώρα ρυθμίζεται για να μιλάει, ώστε ο Chico να απομακρυνθεί εντελώς από την ιντερνετική ζώνη του poplie... Τώρα, άμα ο Chico πάρει καμιά πρωτοβουλία έστω και από τη μειονεκτική θέση που θα είναι, θα δείξει.

Οπότε, τι; Τέλος εποχής για το ChicOnAir;;; Όχι, μωρέ, μην χαλιέστε, μια απεργιακή εκπομπή είναι και τίποτα άλλο. Αυτή την Τετάρτη 30.01.13 από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 αποκλειστικά στην υπερ-ιντερνετική σταθμάρα, Poplie. Δεν θα καρφώσουμε μουσικές για να δούμε πως θα ανταπεξέλθει το juke box στις περιορισμένες προσδοκίες που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής ο αδιόρθωτος ο Chico!!!

Μην ξεχνιόμαστε...

Σχόλια