MO KOLOURS @ AGYRA, Athens_09.02.13


Ο Mo Kolours μ'αρέσει πολύ (πάντα με τη μουσική έννοια) και οι διάφορες κυκλοφορίες του, EPs ή singles έχουν παίξει στο ChicOnAir show ουκ ολίγες φορές. Ο τρόπος που έχει εντάξει τον αφρικάνικο ήχο;;; (με τα διάφορα παρακλάδια του) στη σύγχρονη lo-fi ηλεκτρονική μουσική (ή το αντίθετο;) αλλά και η πολύ ιδιαίτερη παρουσία και το live show του, είναι λόγοι, για τους οποίους χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης. 

Οπότε, δεν χωράει συζήτηση, θα τα πούμε από κοντά στον Πολυχώρο Άγκυρα στα Εξάρχεια, 09 Φλεβάρη και ώρα 22:00.

Παρακάτω όλες οι πληροφορίες όπως μπορείτε να τις βρείτε στο newsletter της εκδήλωσης:

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η ομάδα Restoring Sounds θα παρουσιάσει για δεύτερη φορά στην Αθήνα τον Βρετανό Mo Kolours. Mε αφορμή την τρίτη δισκογραφική δουλειά του στο label του ευρηματικού Alex Chase, “Οne Ηanded Μusic”, θα παρουσιάσει live την μουσική του στον πολυχώρο Άγκυρα. Την βραδυά θα πλαισιώσουν μουσικές επιλογες των Monachus και Black Athena.
Είσοδος: 5€

Mo Kolours
O Mo Kolours κατάγεται από τα νησιά τoυ Μαυρίκιου και την Αγγλία. Κυκλοφόρησε το πρώτο του EP "Drum Talking" το Μάιο του 2011. Η μουσική του είναι ένα όμορφο μείγμα από αγγλική electronica και hip-hop αφρικάνικα ρυθμικά, φωνητικά και ορχηστρικά στοιχεία, η οποία κινείται στα πλαίσια της ψυχεδελικής dub και της reggae, με γεύσεις από dubstep.

Monachus
O Monachus έχει υπάρξει ενεργό μέλος την Ελληνικής μουσικής σκηνής τα τελευταία 15 χρόνια, με συμμετοχές του σε συγκροτήματα (No Balance, First Aid) αλλά και ως συν-ιδιοκτήτης του θρυλικού δισκάδικου Jinx και τωρινός ιδιοκτήτης του Ayce. Θα μας παρουσιάσει το SWAG του σήμερα μέσα από ένα πολύ ιδιαίτερο DJ set.

Black Athena
Το αγαπημένο δίδυμο του Athens International Radio 104.4, Κωστής και Τζο, έχουν προσφέρει τον ήχο του σήμερα απλόχερα στην πόλη μας μέσα από τα ραδιοφωνικά κύματα της εκπομπής τους, την οργάνωση του Rotation Party αλλά και τα επιτυχημένα πάρτυ με διαλεχτούς καλεσμένους της international σκηνής.


Να μην ξεχνάμε, ότι το τελευταίο ep του Mo Kolours παίζεται αποκλειστικά από τη ραδιοφωνάρα μας, poplie. Παρακάτω παρακολουθείστε και το τελευταίο του σετ στο Boiler Room:


Σχόλια