ChicOnAir presents Labyrinthinium


Το μακρινό "προσωπικό" έτος 2009 ο υποφαινόμενος έκανε την παραγωγή, τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία της παράστασης, Labyrinthe. Για την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία ή αποτυχία της συγκεκριμένης παράστασης, μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η συγκεκριμένη παράσταση μου άλλαξε τη ζωή και τις οποιεσδήποτε πεποιθήσεις είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Βέβαια η συγκεκριμένη πληροφορία για τους αναγνώστες/ριες είναι προφανώς άχρηστη...

Οπότε, στο συγκεκριμένο mixtape της Τετάρτης 20 Μαρτίου θα ακούσουμε παρέα μουσικές που επιλέχθηκαν σε συνεργασία με την τεράστια ΛΑΤΡΕΙΑ μου (τόσο σε μουσικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο), τη Θάλεια Ιωαννίδου (ή STMC ή Lala Remi), μέλος των Drog_a_tek, MiniMaxiMuM, Lost Bodies, κλπ. Και παράλληλα θα γίνεται ένας διάλογος των συγκεκριμένων κομματιών και με άλλες μουσικές, ώστε να ολοκληρωθεί το mixtape του Labyrinthinium.

Τι θα ακούσουμε δηλαδή; Μουσικές από Digital Mystikz, Arthur Russel, Colleen, Tied & Tickled Trio και πολλούς ακόμα λαβυρινθιακούς καλλιτέχνες.

Οπότε, πέρα από τη φιλοσοφική, ψυχοθεραπευτική, συμβολική, καλλιτεχνική εφαρμογή του λαβύρινθου, εμείς θα προσεγγίσουμε μαζί το λαβύρινθο κυρίως μουσικά.

Τετάρτη από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 αποκλειστικά στην υπεριντερνετική σταθμάρα, Poplie.

Tune in the ChicOnAir!!!

 

Σχόλια