GET industREAL




Η 1η GET industREAL εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Πρέβεζα. Live από MINIMAXIMUM στις 07 Μαρτίου του 2009. Γύρω στα διακόσια άτομα παρακολούθησαν το live και τα σχόλια του κόσμου ήταν πολύ καλά. Οι Free Piece Of Tape μπορεί να είναι στην αφίσα αλλά τελικά συμμετείχαν στο 2ο GET industREAL μόνο.

Οι Minimaximum είναι ένα γκρουπ από αρχιτέκτονες και visual artists, που αυτοσχεδιάζει χρησιμοποιώντας φυσικά και ηλεκτρονικά όργανα, sampled ήχους, αντικείμενα και εικόνες.

Το video είναι από μια συμμετοχή τους στο project "A temporary Area" που παρουσιάστηκε στο Booze Cooperativa. Oι MINIMAXIMUM είναι σίγουρα ένα πολύ αγαπημένο γκρουπ για να μην συμπεριληφθεί σε μελλοντικά μας σχέδια.

Την αφίσα και των δύο GET industREAL, τις σχεδίασαν οι μόνιμοι συνεργάτες πλέον, BEND.




Η 2η GET industREAL εκδήλωση είχε τη μορφή μίνι-φεστιβάλ. Free Piece Of Tape, Τάσος Στάμου και Magnitophono. Δυστυχώς δεν είχε την επιτυχία του 1ου GET industREAL. Σάββατο βράδυ σε μια πόλη που δεν είναι εξοικειωμένη με τέτοιου είδους γκρουπ και μουσικές ήταν ίσως ένα "προμελετημένο έγκλημα" με τον τρόπο που οργανώθηκε. Μια εμπειρία που ανέτρεψε λίγο τον αρχικό ενθουσιασμό για τις GET industREAL εκδηλώσεις.

Το video δεν είναι από το live στην Πρέβεζα, αλλά από την κοινή συναυλία των Free Piece Of Tape και του Τάσου Στάμου στο Kinky Kong τον Ιανουάριο του 2009.

Επειδή προτιμούμε την ανεξάρτητη μουσική σκηνή και παρόμοιους καλλιτέχνες, σκοπός του GET industREAL είναι να τους αναδείξει ίσως με πιο προσεγμένες επιλογές για τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης, αλλά και με αντίστοιχη προώθηση και οργάνωση.

Σχόλια